Petrol piyasasında panik mi var.????
Kesinlikle %100 evet.!!!!
Örnek:!!!!
Birleşik Arap Emirlikleri'nde.!!!!
Arap Körfezi dışındaki Fujairah limanında yüklenen Murban ham petrolü.!!!
Arap Körfezi'ndeki limanlarda.!!!
Aynı kalite ham petrolü olan.!!!
Dubai ham petrolüne göre 23 dolarlık bir primle işlem görüyor.!!!
İki gün önce bu fiyat 7,4 dolardı.!!!
Hiperenflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
Stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
Kaos tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
ben trumptan 2 hafta içinde iranın tüm silah gücünü yokettik o yüzden yeter diyerek çekilmesini bekliyorum
bir halt olacağı yok.
Dubai en çok İngiltereden Avrupalı turist alıyor İngilizler en az 6 yıl dubaie gitmezler. Avrupalar son olaylardan sonra hiç gitmezler, yunanistan Türkiye e. gelecekler,savaş biterse içerdeki tüm turizm hisseleri tavan tavan gider birde havacılık
Ortadoğuda turizm bitti Bedevi zaten bunlar 1000 sene çölde yaşamış çadır kurup hurma yerler
ben sahilde yürüyüş yapıyorum her taraf ölmüş Martı dolu, onları topluyorum
eskiden sahilde az içilmiş izmarit olurdu o zaman genç isim ciğerler sağlam idi artık ciğerler pert![]()
![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
12:36 Uhr, 06.03.2026
Globaler Öl-Schock droht! 150 USD je Barrel möglich!
Der Energieminister von Katar warnt vor massiven Folgen eines eskalierenden Nahostkriegs für die globalen Energiemärkte. Der Ölpreis könnte auf bis zu 150 USD je Barrel steigen, sagte Saad al-Kaabi gegenüber der Financial Times.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Yer İmleri