AI Bakýþý
Buþehr eyaleti, Ýran'ýn güneyinde, Basra Körfezi kýyýsýnda yer alan, Fars ve Arap etnik unsurlarýnýn karýþýmýndan oluþan bir yapýya sahiptir. Nüfusun büyük çoðunluðu Þii Müslümanlardan oluþmakla birlikte, eyalette önemli bir Arap nüfus ve %8,5 oranýnda Sünni azýnlýk bulunmaktadýr. Bölge kültürü, Körfez ticaretiyle harmanlanmýþ bir karaktere sahiptir.
Wikipedia
Wikipedia
+1
Buþehr'in etnik ve kültürel yapýsýna dair diðer detaylar:
Fars ve Arap Etkisi: Buþehr, Ýran'ýn diðer bölgelerine kýyasla Arap kültürüyle daha iç içe geçmiþ bir yapý sergiler.
Dini Yapý: Bölge nüfusunun büyük çoðunluðu Þii'dir.
Azýnlýk Gruplar: Sünniler bölgedeki ana azýnlýk grubunu oluþturur.
Ekonomik Nüfus: Enerji sektörü ve liman faaliyetleri nedeniyle, ülkenin farklý bölgelerinden gelen göçmen iþçiler de nüfus yapýsýnda etkilidir.
Kültürel Kimlik: Kendine özgü yerel kýyafetleri, geleneksel Körfez müziði ve balýkçýlýk kültürüyle öne çýkar.
Wikipedia
Wikipedia
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Tebrizi istiyorum inceden inceden. Bizim olsun. Eskiden bizimdi.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Tebriz...s%C4%B1_(1603)
Þunlara bak mýzraklarýn ucuna bizim askerlerin kellerini sokmuþlar.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bunu yanlýþ yere kopyaladýn sanýrým.Bence bu Kuzunun oraya lazým.
Eskiden viop topiðini bazen saçlama dedim mi bu iþlerin nirvanasý sanýrdým yanýlmýþým.
tekrar Ýtibar puaný veremiyorum. Byd ile ilgili bana yazdýðýndan sonra bende itibarýn sarsýlmaz. Yazým yanlýþ anlaþýlýr falan belirtmek istedim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri