Öyle deðil emin olabilirsin.En büyük dalga dümenin döndüðü tahta ATATR var mý VBTS? Tekrar ediyorum bu iþlerin BJK-Gs maçýndaki hakem iþinden zerre farký yok.Anlayan anlasýn diye yazýyorum devir artýk deðiþti daha açýk yazamam bazý þeyleri.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Bir saatini ayýrýp izahnameyi, yarým saatini ayýrýp bilançoyu ve faaliyet raporunu okursan böyle þeylerle muhatap olmak zorunda kalmazsýn.
Ýnsanlar yýllarca boðazýndan, çoluk çocuðundan kesip biriktiriyor ama bu parayý yatýrýrken bir saatini ayýrmýyor.
Ortalýkta gizli saklý dönen hiç bir þey yok. tek fark okuyan ve okumayan.
Ýzahnamenin hangi sayfasýnda yazýyor sana göre maç çok normalmiþ demek ki bence deðil. Hatta Sergenin basýn toplantýsýný dinle anlarsýn. örnek mi ZGYO bak bakalým 1.ci VBTS yi hangi gün yemiþ. Sonra 2. ciyi ne zaman yemiþ bu ceza deðil ödüldür bu anlayana.
Niye 5. gün vbts yok ZGYO da? Nasýl 7 gün ara ile 2. kademe VBTS gelmiþ sanýrým örneði yok.
Ha eðer bunlara normal diyorsanýz ben okuyarak bunlarý çözüyorum sanýyorsanýz bir gün öyle olmayacak bir iþin içinde kalýrsýnýz benim bu yazýmý hatýrlarsýnýz....ve beni hiç unutmazsýnýz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Adam yapýþtýrdý hayalet emri......
Vbts nin bu kadar erken geleceðini bilsem ve de gyo olmamýþ olsa direk atlar alýrdým varsa sende tut
dalga dümen olsa iyi daha baþka þeyler olmalý, neyse ben cahil adamým kebap+künefe yeterli oluyor![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Senin ki de ayrý tecrübe tebrik ederim þu yazýndan dolayý.Ben bu þirketin önünden bile geçmem dün verdim uzadým elinde olanlara hayýrlý olsun.
Bu topike ilk yorum yazan benim, herkes gibi bende þahsi görüþümü paylaþtým, kimseye bir þey öðretmek, ikna etmek, ispat etmek veya ben bu iþi biliyorum diye bir iddiam yok.
Burada yazdýklarým, her hangi bir tavsiye deðil, sohbet niteliðindedir. Ýsteyen ciddiye alýr, isteyen ciddiye almaz, paþa gönülleri bilir.
Hangi þirket kaçýncý gün VBTS yemiþ veya yememiþ diye de bir derdim yok. Hiç bir þirketin hamisi veya pazarlamacýsý deðilim.
Yer Ýmleri