Senin kötülüðün için ya da seni bir þey ile itham etmek için yazmadým o yazýyý bilakis nasýl izahnameleri okuyorsun yazýyý da iyice oku. Sen lazýmsýn buralara sakýn küsüp bir yerlere kaybolma.![]()
Senin kötülüðün için ya da seni bir þey ile itham etmek için yazmadým o yazýyý bilakis nasýl izahnameleri okuyorsun yazýyý da iyice oku. Sen lazýmsýn buralara sakýn küsüp bir yerlere kaybolma.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ben þahsen senin yazýlarýndan çok faydalanýyorum. Emek veriyorsun Allah razý olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Abi gözünü seveyim kaðýt bangýr bangýr baðýrýyor.
Bu iþin sýrrý TERA diyor.
Adamlar kireç ocaðýný 40 liradan 800 liraya sürdüler, þimdi 75 lira.
Adamlarýn Fatih'te hisseli dört küçük otelde 116 odasý var deðeri an itibari ile 9.250.000.000 tl
Avpgy nin Bodrumda swisoteli var 74 odalý oteli ekspertiz deðeri 1.200.000.000 lira.
Kýsacasý borsa kaþýnaný kaþýr, hiç af etmez.
Ýþte kendin söylüyorsun, astronomik oldu diye, hangi istasyonda ineceðini bilmezsen elinde kalýr.
Ýþte baþka bir örnek yine avpgy oldu kusura bakma.
Avpgy nin radisson residence 131 odalý oteli var. Ekspertiz deðeri 1.615.000.000 lira
Savurun dediðim gibi Fatih'te dört küçük otelde hisseli 116 odasý var. Deðeri 9.250.000.000 lira ( üsteki yazým da yazmýþtým. )
Akýl var, mantýk var, nizam var. YTD.
Niye 2. kademe VBTS yi vermiyorsunuz vermeniz için daha ne olmasý lazým. Anasýnýn nikahýndan bilmem kaç fiyattan bu hisseleri alan fonlar kim? Bunlarýn alayýna ceza vermeniz lazým. Yatýrýmcý kesinlikle uzak dursun. Alýcý bulursanýz bulabilirseniz satarsýnýz.......
Son zamanlardaki bazý halka arzlarýn altýna imza atanlar cidden kaç para maaþ alýyorsunuz çok merak ediyorum.
Yer Ýmleri