Her fiyattan alýyorum...ben memnunum eðer sen cok rahatsýzsan fiyat hareketlerinden satýp 30 endeksinden hisse alabilirsin....kimse zorla hisse de kal al demiyor...
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her fiyattan alýyorum...ben memnunum eðer sen cok rahatsýzsan fiyat hareketlerinden satýp 30 endeksinden hisse alabilirsin....kimse zorla hisse de kal al demiyor...
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birbirimizle uyraþmakdan ziyade speðimize nasýl destek veririz bunun hesabýný yapalým...speðimiz dün cok mükemmeldi
AÐBAL: KURUMLAR VERGÝSÝ %20 OLARAK KALACAK SADECE FÝNANS SEKTÖRÜNDE %22 OLACAK. Alýn size bir kazýk ta burdan gitti caným 700 bin TL
Adamýn failerle alýp veremediði var. Bizim sektöre vergi indirimi yapar mý. Elinden gelse sektörü kapatýr.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ayýn 20'sinde en son ödediði kupon faizine baktim , yýllýk bileþiði 16,50%
Bu þimdi 16,5 ile elde ettiði parayý kaçtan satacak ki personel maliyetini ve yönetim giderlerini de çýktýðýnýzda kar etsin.
Fed aralýkta faiz artýracak , 2018'de de 2 defa arttýrsa bunun maliyeti 20%'ye gider. þu an belki idare edebilir ama 1 yýl sonrasi pek parlak görünmüyor. önceleri güvendiðim bir hisseydi yalnýz vaziyet yavaþ yavaþ aleyhine geliþiyor.
bir de kurumlar vergisi 22% oluyor.
Faizler Çok düþükken el ettiði kar ne kadardý ?? Yanýlmýyorsam ayný karý yakalýyordu....
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri