açýða satýlan mallar yerine koyuldu sanýrým
EVA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
açýða satýlan mallar yerine koyuldu sanýrým
iþlemler yine 30 ar bin adet 3746 ve 3698 den olmuþ
adamlar ne yapmaya çalýþýyor anlmýþ deðilim bunu yapan ky olamaz spek en az 8 10 kurumla çalýþýyordur elden ele verdi bu ya hazýrlýk yapýyor yada hacim oluþturmak için yoksa caný sýkýldý diye yapmýþ olmazz korkup alamadýgýmýz tyh pegasus uçtu gidiyor geçen yýllara göre 3 e katladý bu 17 den baþlayan çýkýþýný 37 lerde durdurdu ki 2015 te olan 34 liraranýn yüzde 6 7 üzerinde þuan ki fiyat en az 45 50 civarýnda olmaasý lazýmken veya daha yukarý þu hale bakk rezil bi bu birde tahvill yatýrýmcýsýný hep üzdü oysa beklenti daha yukarýlar beklemeye devamm elbet istediðimiz rakamlara geliceksin seneye turizim patlýcak bakalým o zman ne tepki vericesinn ytd
ÝÞÝN ÖZÜ ARKADAÞLAR 38.30 CÝVARÝ AÇIÐA SATIÞ YAPAN KAREKTERSÝZ,ÞÝRKETÝN BAÞINDA YÖNETÝM OLMADIÐINI BÝLDÝÐÝ ÝÇÝN 2 GÜN SONRA YERÝNE KOYMASI GEREK LOTLARI YERÝNE KOYDU %3 CÝVARI PARA KAZANDI 60.000 BÝN tl GÝBÝ ,,,eðer hisse DÝÐER DÜZGÜN FÝRMALAR GÝBÝ OLSAYDI ÞU ANDA AÇIÐA SATIÞ YAPAN AÐLIYORDU,,AMA ÇELEBÝ OLUNCA ÝSTEDÝKLERÝ GÝBÝ AT KOÞTURUYORLAR,,, BÖYLE SIÐ SAHÝPSÝZ ÞÝRKETLERDE AÇIÐA SATIÞI YASAKLAMALARI GEREKÝYOR,,
iki hafta önce 37 dn kapatý þimdide 37 :D aradaki fark yüze 1 arada indi çýktý bindilerde bizim gün içi sýkýntý ettiðimiz stres yani çok karlý bir hisse ýkýna ýkýna çýktýgý yeri tek kalemde 100 lotla geri geliyorr gerçekten sahipsiz býrakýlmýþþ bi tahta bi kaç emklilik fonu tutuyor elinde onlarn yöneticileride ne bok yiyoorsa biraz alýn satýnda kar edin çekilmiþ hepsi köþesine çerez parasýna 1 milyon 2 milyon hacimle tahtayý yönetiyorlarr en berbat spor hisseleri bile günü 5 10 milyondan tamamlýyor en azz bu bok ise týrýþka
maliyet 23-24 arasýna geldi parça parça alýmda AMA ÇELEBÝ YÝ ALIRKEN THY 4.90 ÝDÝ HAYATIMIN HATASI ELÝM KLAVYEYE GÝTTÝ GELDÝ BUNU ALDIM THYAO ÝÇÝN ÇOK OLUMSUZ YAZILAR VARDI ÝNANIRMISINIZ ÞU AN 15,65 OLAYA BAK,,..HÝÇ UNUTMAM 2001 CÝVARÝ ÝDÝ ÇELEBÝ 55-60 FÝLANDI ÖYLE GÜÇLÜ ÇIKMIÞTI KÝ TA 125.000 TL KADAR DI HEMDE BORSA KÖTÜ ÝKEN,,nerden nereye þirketin þimdiki hali içler acýsý ,,
celebi 20iken tanistim 2 sene oluyor sonra 11lere dustu buralardan sirket senedini alcagini acikladi kademeli girip hatta ev satilmisti onuda yatirdim guzel karla ciktim.. tekrar arasira girip cikiyorum cok anlamsiz hareket efiyor ya ihale 4 ay oldu sonuclanmazmi nasil bir is anlamadim adamlar inadina 40 lari gostermiyor bu ortamda cok ucuz..
hissse buralardan anlýk dönüþ yapmadý bugunde 37 üstü kapatýrsa ani tepkiyle 40 larý görebilir yarýn yada haftaya yada tam tersi bugun yarýn 37 de tutunamayýp tekrardan 35 34 lere dönebilir her iki seçenekte kuvvetle muhtemel bakalým napýcakk ytd
Yer Ýmleri