afrin haberiyle beraber devre kesici calisan tek hisse.guzide (!) hissede bir senedir bizler beklerken tek seansta kazanmak varmiþ.ekmeginize yag oldu dimi celebi kardesler tebrikler size
afrin haberiyle beraber devre kesici calisan tek hisse.guzide (!) hissede bir senedir bizler beklerken tek seansta kazanmak varmiþ.ekmeginize yag oldu dimi celebi kardesler tebrikler size
çelebioðullarý'ný kutlayalým hep beraber yönetimide kutlayalým hisse %10 bir anda düþer akþam %5 düþüþle kapatýr aylardýr havacýlýk sektöründeki iyi haberlere bir nebze bile tepki vermez iken afrin'e giren 3-5 çapulcu suriye militaný için sert düþ,,bravo çelebioðullarý bravo size
AFRÝNE GÝRENLER KAMUFLAJ GÝYMÝÞ REJÝM YANLISI MÝLÝTANLAR ÝMÝÞ SURÝYR ORDUSU DEÐÝLMÝÞ REUTERS AÇIKLADI ASKERÝMÝZÝN TOPÇU ATIÞLARIYLA GERÝ KAÇMIÞLAR ,,,þimdi týrmala dur ÇELEBÝ Verdiklerini geri almak içiin...6 ayda çýkar bir günde verir çelebi
Son düzenleme : husman; 20-02-2018 saat: 18:55.
saðlam dövdüler ha.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Maalesef Birgün de çöker kendi ne gelmesi 3 ay sürer...halk yatýrým da olmasa durum kötü duruyor..deutch ve city devamlý mal çýkýyor.. kýsaca uzuuun bir süre gerekecek gibi...
bu ****** hisse de ne hacim var nede haraketlilik verem eder yeni alýcaklar bulaþmayýn tahtaya zman kaybý 1 yýla yakýn zmanýmýzý yedi diðer havacýlýk þirkelerine göre çok geride sözde yýllarýn þirketin a mk bu ayda bitti mart ayýda böyle geçer o ara yine giden hisseler hider bu ise 40 larý bile geçemezzz temettünü alýcam ama senin celebi ondan sonra sen sað ben selammet
þubat 2013 'te actera 145 milyon dolara aldý % 50 sini yani þimdi ki kurla 551 milyon tl yani 2013 yýlýnda tamamý þimdi ki kurla
1 milyar 102 milyon tl imiþ..aradan 5 yýl geçti birakýn piyasa deðerinin yükselmesini tam tersi 820 milyona düþmüþ inanmasý çok zor ama gerçek.. Yani bedavaya þirket var yüzüne bakan yok..
yok kesin bizim bilmedigimiz, kafamýzýn basmadýðý bir durum var... 51 lira hedef verilen tahta 33 e düþtü yüzüne bakan yok...endeks toparlaniyor bizimkinde en ufak bir tepki emaresi yok...
EVA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri