Ýhale Süreci / Sonucu A+ A-
Özet Bilgi
Celebi Airport Services India Private Limited'in Hyderabad yer hizmetleri lisans ihalesine teklif vermesi
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Ýhale Süreci / Sonucu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Ýhale Konusu
Havalimaný yer hizmetleri iþi
Ýhaleyi Açan Taraf
GMR Hyderabad International Airport Limited (GHIAL)
Ýhaleye Teklif Verilmesine Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararý
-
Grup Olarak Ýhaleye Girilmesi Halinde Diðer Taraflar
-
Grup Olarak Ýhaleye Girilmesi Halinde Ortaklýðýn Payý
-
Ýhaleye Teklif Verme Tarihi
06/08/2018
Ýhalenin Sonuçlandýðý Tarih
Ýhale Sonucu
-
Ýhale Bedeli
-
Ýhale Bedelinden Ortaklýk Payýna Düþen Kýsým
-
Ortaklýk Payýna Düþen Kýsmýn Kamuya Açýklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satýþ Hasýlatýna Oraný (%)
-
Açýklamalar
Þirketimizin, Hindistan coðrafyasýnda stratejik büyüme planlarý çerçevesinde yaptýðý çalýþmalar kapsamýnda, Hindistan'ýn Yeni Delhi þehrinde mukim, %99,9 oranýnda iþtiraki bulunan baðlý ortaklýðý Celebi Airport Services India Private Limited ("CAS India"), Hindistan'ýn Hyderabad þehrinde mukim Hyderabad Rajiv Gandhi Uluslararasý Havalimaný iþletmecisi GMR Hyderabad International Airport Limited ("GHIAL") tarafýndan, Hyderabad Rajiv Gandhi Uluslararasý Havalimaný'nda 10 yýl süre ile yer hizmetleri vermek üzere açýlan ihaleye teklif vermiþtir.
CAS India'nýn verdiði teklifin geçerlilik süresi 180 gün olup ihale süreci ile ilgili olarak, Þirketimiz paylarýnýn deðerini, fiyatýný veya yatýrýmcýlarýn yatýrým kararlarýný etkileyebilecek öneme sahip somut bir geliþme olmasý durumunda, Sermaye Piyasasý Kurulu Mevzuatý uyarýnca gerekli ilave açýklamalar yapýlacaktýr.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri