Kimse yok sanýrým hayýrlýsý...
SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse yok sanýrým hayýrlýsý...
Pandemi nedeniyle büyük darbe yiyen havacýlýk sektöründe durgunluk yaþanmasýna raðmen Çelebi, þimdi de yeni bir kýtaya; Afrika’ya adým atýyor. Þirket, Orta Afrika’nýn en önemli ülkelerinden Kenya’da önemli bir satýn alma için kollarý sývadý. Kenya’nýn ikinci cumhurbaþkaný olan Daniel Toroitich arap Moi’nin kurduðu Siginon Group ile görüþen Çelebi, anlaþma saðlanýrsa, Afrikalý þirketin amiral gemisi olan Siginon Aviation’un ana hissedarý olacak. Kenya basýnýnda da yer alan iddialara göre þirketin þu anda baþýnda Kenya’nýn önemli iki senatörü Raymond ve Gideon Moi kardeþler bulunuyor. Her iki kardeþ, Siginon Aviation’un yüzde 51’lik hissesini Çelebi Havacýlýk Holding iþtiraklerinden Çelebi Hava Servisi firmasýna satmak istiyor. Çelebi’nin Moi Ailesi’ne yüzde 51’lik hisse için 92 milyon dolar yani 705 milyon TL ödeyeceði ifade ediliyor.
BILANCODAN BIRKAC KALEM
Ödenmiþ Sermaye : 24.300.000
2020/9 Geçmiþ Yýllar Karlarý veya Zararlarý : 192.120.125
2020/9 Net Dönem Karý veya Zararý : -204.173.528(BU ZARAR 2020/12 BILANCO DONEMINDE GECMIS YIL KARINI DAHA DA ERITECEGE BENZIYOR)
ÞÝRKET TOPLAM ÖZKAYNAKLAR : 454.532.016
DOLAYISIYLA O PARAYI VERECEK YER BULURSA BILANCOSUNDA ALSIN KENYA SIRKETINI
.ÝLLE DE ALICAM DERSE KI AKIL ALMASI GEREKTIGINI SOYLUYOR CUNKU PANDEMIDEN DAHA UCUZ BIR DONEM GOREMEZLER HAVACILIK SEKTORUNDE..O ZAMAN SU AÞAÐIDAKI ORTAKLARDAN PARA TOPLAMASI LAZIM...HALKA AÇIK BORSAYA KOTE SIRKETLERDE ORTAKLARDAN NASIL PARA TOPLANIYOR BÝLEN VAR MI ??
Ortaðýn Adý-Soyadý/Ticaret Unvaný Sermayedeki Payý(TL) Sermayedeki Payý(%) Oy Hakký Oraný(%)
ÇELEBÝ HAVACILIK HOLDÝNG A.Þ. 21.848.528 89,91 89,91
DÝÐER(HALKA AÇIK) 2.451.472 10,09 10,09
DAHA ONCE KENTTE DE BUNA BENZER BIR YORUM YAPMISTIM 190 TL CIVARINDAYKEN KENT... TOPIC ORADA GIRIP GOREN BAKABILIR...TAÞLADILAR BENI SALDIRA SALDIRA....
BEN BURADA DA YAPAYIM BIR YORUM TAÞLAYAN TAÞLASIN..
(KENYA HAVACILIK SIRKETINI SATIN ALMA ISTEKLERI UZERINE YAPILAN YORUMDUR)
Ödenmiþ/Çýkarýlmýþ Sermaye
24.300.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný
100.000.000
bakýn ben dýyeyým cok seye gebedýr bu hýsse.....Ýnandýðý yatýrýmýna sahýp cýkmalý herkes...
19.12.2020 Cuma
Kenya olayý olmadýðýný KAP'a bildirilmiþti
Diðer*taraftan, Þirketimiz ana ortaðý Çelebi Havacýlýk Holding A.Þ. ("Havacýlýk*Holding") tarafýndan Þirketimize verilen bilgiye göre, iþ geliþtirme*faaliyetleri kapsamýnda Afrika'da yatýrým fýrsatlarý araþtýrýlmakta olup, hali*hazýrda söz konusu haberlerde belirtilen yatýrým fýrsatý ile ilgili**Havacýlýk Holding tarafýndan alýnmýþ bir karar bulunmamaktadýr.
Bu yazýya göre gerçeklik payý var, resmiyet kazanmadýðý için alýnmýþ bir karar bulunmamaktadýr diyor. YTD
Ýngiltere'deki virüs etkilermi acaba
afrýkada yatýrým fýrsatlarý arastýrýlmakta olup yatrým fýrsatý ýle ýlgýlý alýnan karar yoktur...
zaten yatýrým yapmak ýcýn afrýkada arastýrýyorum dýyor bu bir
ýkýncýsý de sozkonusu haber yalan degýl sadece alýnmýs karar yok dýyor bu da ýký ....
YANI BUNLAR O KADAR DUSUK SERMAYEYLE HALA YATIRIM ICIN ARASTIRIYORUM DIYOR...E NEYLE ALACAK YATIRIM KARARINI 20 MILYONLUK KUCUCUK SERMAYEYLE MI? GECMIS DONEM KARLARI DA ERIMIS 2019 ZARARINDAN..
BEN BEKLERIM KENTTEKI GIBI EN AZ 6 AY BEKLERIM...BURADAN KOKU CIKIYOR.....COK CIDDI KOKU VAR.....
DINAMIT KOKUSU...PATLARSA KIMSE TUTAMAZ PATLAMAYA YAKINDA KIMSE TUTAMAZ..
Yer Ýmleri