hacimsiz bi halt yapamaz bu kagýr bolan paladý sabh 3 5 bin lotla 30 üstü kaldý biraz yeniden duraganlaþtý sabýr taþýmýzý çatlattýn be hadi çýk daha neyi bekliyorsunn a mkk
hacimsiz bi halt yapamaz bu kagýr bolan paladý sabh 3 5 bin lotla 30 üstü kaldý biraz yeniden duraganlaþtý sabýr taþýmýzý çatlattýn be hadi çýk daha neyi bekliyorsunn a mkk
çok güzel götürüyor daha ne yapsýn günlükçüleri yaklaþtýrmýyor..sabýr bu kaðýtta önemli
çelebi'yi sattýktan sonra bir miktar THY geçmiþtim cuma günü þu an %5 e yakýn þans birazda olsa güldü sanýrým ilginç olan TAVH ve PEGASUS'ta %4 artýda TURÝZM REKORA KOÞUYOR,,çelebi'yi saymýyorum ama diðerleri sert yükselecek bu gün al sat yapýlabilir..
önerim sat kurtul ne diyim.....bu kagýdý 2 yýl takib ettiðim kaðýt 20 den aldým 11.5 a kadar düþtü ...düþtükçe aldýk sonra 38 lerden boþalttýk...þimdide 23 lerden aldým devam ediyorum....orasý doðru bazý kaðýtlar katladý ama bu hantal zamanla istenilen yere gelecektir....özellkle 9 aylýk iyi gelir çünkü pegasusu faktörü ortadan kalkacak gecen hazirandan beri pegasusa hizmet vermiyor....
sayýn cefaks rica etsek takas paylaþýr mýýsn
kap a geçici vergi dairesine sundugu mali tablo diy bi haber düþtü ama bilanço yok bakan var mý ?
Yer Ýmleri