ulan bu çýkýþ trendinden de bizi mahrum ettin seni ****** hisse akýbetin tekrar 17 ler olur inþþ senden bi cacýk olmaz ytd
ulan bu çýkýþ trendinden de bizi mahrum ettin seni ****** hisse akýbetin tekrar 17 ler olur inþþ senden bi cacýk olmaz ytd
DUA EDELÝM BORSA DAHA FAZLA YÜKSELMESÝN BORSA yükseldikçe ÇELEBÝ tersine düþüyor,, yükseliþe tam tersi düþerek tepki verdiði için Þirkete kýzgýn aracý kurumlar inadýna dahada düþürmek için yarýþa giriyor 3 lot 5 lot la hatta 1 lotla düþürüyorlar,,,
umudu kestim ben kýsa vadede yza kaldý bizim iþ beklemeye devam
bu kagitta yatirim fonu ve emeklilik fonlari oldugu muddetce hareketi zor.. fonlarda haftalik 20.539 aylikta 185bin lot satis olmus fonlarda 574bin lot daha var.. bu benim dusuncem...
bu pek serefli cok haysiyetli celebi kardesler sanirim temettuyu 30-32 tl arasindan odemek istiyorlar.onun icinde bu kagittaki baski ve hacimsizlik islerine geliyor. zira endeksteki kar satisi basladiginda en onde giden celebi olursa hic sasirtici olmaz
ytd..
patronun oyle niyeti olacagini sanmiyorum ama fonlarda azalma gerekiyor eskiden celebi ve deutch birlikte yuzde 75lerdeydi simdi 46 47 lerde.. haber gerekiyor tik yok nasil istir anlamiyorum adamlar, 35.5 den mal degistiriyor
bungun 35 altýna hazýr olun adam eziyet ede ede dþürüyor hisseyi 30 lar da yakýndýr bu gidiþler þubat ayý da boþ mart nisanda belki harket edebilir karizmayý çizde zaten bist 100 den çýkarak ama endekse de çok iyi ayak uyduruyor düþerken inatt ettim 17 de olsan tekrar seni boþamýcam celebi![]()
borsada kagida asik olununca zarar buyuk oluyor bir noktada cikip baska kagit a girmek en iyisi..
Yer Ýmleri