brüt temettü ne kadar
ben yabancý yatýrýmcýyým da
brüt temettü ne kadar
ben yabancý yatýrýmcýyým da
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
315
Sent from my EVA-L09 using Android mobile app
vay paragöz yabancýlar 3.15 alýyorlar
bi de hisseyi düþürüyorlar
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
sanýrýsýn temmettü vermiþte bu onun tepkisi düþüþü a mk senaryo hep ayný 1 yýldýr lanet gelsin sana
Her þey pozitif , aracý kurumlar pozitif , temettü yüksek, öngörü yüksek sabah bir bakmýþsýn % 4 negatif hop bir anda %2.5 pozitif sonra tekrar %3 negatif dansözlerin kýralý çelebi,, kimseye uymuyor kimseyi takmýyor yýllardýr sürünüyor , çelebioðullarý nýn çelebi'si ,,mantýðýn bittiði yerdir çelebi![]()
bu hýzla solugu yeniden 30 31 leder alýcak anlaþýlan beklenti bitti mayýsa kadar bu tempoda gider gelir artýk 40 üstü yaza kaldý temmuz agustosa tabi o zmnada bi ipnelik yamazzsa adi þirket deðeri buralar tabi beklenmedik bi geliþme olmadýkça bu hisseye girerek kendi ayagýmýza sýktýk çok piþmanýmm 1 yýl boþuna gitti
yok 51 olacak yok 3-5 güne eski zirvesini görecek yok haberler pozitif beklenti pozitif ALIN SÝZE ÇELEBÝOÐULLARI ile anlaþmalý aracý kurumlar MÝLLETÝ KANDIRDILAR ELÝNE VERDÝLER HÝSSEYÝ ,,iþlem hacmi 8 milyon oldu hisse %-3 eksi günün özeti GENE MÝLLETÝ AVLADILAR ,,, KAREKTER YOKSUNU ÇELEBÝ
Yer Ýmleri