-
söz konusu celebi olunca oluyor malesef 40 dan satsaydık daha karlıydıkk yemişim temettüsünü 32 33 ler ekliyorum ben aşagıda 2 ayda temmetüden dolayı süründürür bunlar :D
-

Originally Posted by
mstfbztk80
söz konusu celebi olunca oluyor malesef 40 dan satsaydık daha karlıydıkk yemişim temettüsünü 32 33 ler ekliyorum ben aşagıda 2 ayda temmetüden dolayı süründürür bunlar :D
siz ve financer en fazla 2 arkadaş burdayız ben vermem bakalım görecez hayırlısı
ytd degildir
-
36xx almıştım dün jant ın temettü hezimetini görünce dün 40xx verdim zaten temettüden fazla aldım benden bu kadar
-
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 2018 yılının Ocak-Şubat ve Mart aylarını kapsayan ilk üç aylık döneme ilişkin Türkiye'ye gelen turist rakamlarını açıkladı. Kurtulmuş, " İlk üç ayın rakamlarına göre 5 milyon 138 bin turist, Türkiye'ye gelmiştir. Bu geçtiğimiz bütün yılların rekorudur. İlk üç ay olarak geçtiğimiz yılla kıyasladığımızda yaklaşık yüzde 35 - 36'lık bir artıştır" dedi.
BU SENE TURİZM'DE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILIR,HAVACILIK ŞİRKETLERİ AÇIŞINDAN OLUMLU,
NEDEN BİLİYORMUSUNUZ TÜRK PARASI PUL OLMUŞ DEĞERİ KALMAMIŞ , ADAMLARIN 1 EUROSU 5 TL YANİ BEDAVAYA TATİL YAPMAYA GELİYORLAR HEPSİNİN DERTLERİ BU BEDAVA,,İSPANYA PAHALI İTALYA PAHALI YUNANİSTAN PAHALI E O ZAMAN NE KALDI KENDİ PARASI DEĞERSİZ TÜRKİYE ,,
ÇELEBİ için beklenti bitti 40 lardan satanlar şanşlı tekrardan piyasa değeri 860 milyona indi gene bedava piyasa değeri ;;lakin artık sürünür durur dikiş tutmaz
-
Sadece alış maliyet düştü, hesaba para yatmadı. Herkeste durum böyle değil mi?
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
barisg
Sadece alış maliyet düştü, hesaba para yatmadı. Herkeste durum böyle değil mi?
SM-A720F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü bugün hesaba yattı.
-
5 yıldır Çelebi hissedarıyım. Hiç satmadım. Sanırım 4 yıldır temettü alıyorum, ana para olarak yaptırdığım tüm meblağ temettü olarak bana geri döndü. Hisseyi taşıma bedeli bana 0 TL diyebilirim.
Maliyetim de 5 yıl içinde ciddi miktarda düştü. Sabrımız varsa, hisse senedi sahipleri yatırımcı dostu ise, her şekilde kazanabiliyoruz. Uzun vadeli yatırımı tavsiye ederim.
-
amk iyiki temmettü verdi ya vermeseydi kim bilir nerede olurdu tekrar 34 bandına döndü 40 dan satmadık gelde buradan sat şimdi bilanço da makyaj yapıcaklar sanırım bi beklentide kalmadı atrık 1 yıl daha bekletir bizi o.... ççç
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri