-
bugünkü hacim ve ortalama güzel günlerin habercisi
-
-
Hisse yerinde sayarken saydiranlar hisse tarihi zirvesinden kapanis yaptiginda ortada yoklar, cok ilginc...
-

Originally Posted by
scrat
Hisse yerinde sayarken saydiranlar hisse tarihi zirvesinden kapanis yaptiginda ortada yoklar, cok ilginc...
hangi zirve kardeş ben ruhunu bilirim bu gudumsuzun 55-56 dan çaktılar millete 76 hedef fiyat vermişler pehhh zirve de kalabilr mi? hemen verirler ele 2 gün önce 56 hop tekrar 1 ay öncesine 51 yarın tekrar 50 lileri test edip 49 lara iner çelebi bu anca kanser eder
samimi söylüyorum bunun birazı ve arta kalan paramla aldığım banka hissesi %28 kar verdi bu da 51 idi
-

Originally Posted by
husman
hangi zirve kardeş ben ruhunu bilirim bu gudumsuzun 55-56 dan çaktılar millete 76 hedef fiyat vermişler pehhh zirve de kalabilr mi? hemen verirler ele 2 gün önce 56 hop tekrar 1 ay öncesine 51 yarın tekrar 50 lileri test edip 49 lara iner çelebi bu anca kanser eder

samimi söylüyorum bunun birazı ve arta kalan paramla aldığım banka hissesi %28 kar verdi bu da 51 idi

Bugun gorduk banka hisselerini...
-
Karanlik oda da birileri guzel topladi.
Borsanın bu kadar düştüğü bir günde, bu hissenin + kapatması sağlam bir limanda olduğunuzun kanıtıdır.
Bol kazanclar
YTD.
-
karanlık odsdski işlem topu topu 300 lot
-
Celebi yi elimize verdiler diyen borsa dahilerini sahneye alalim?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri