Originally Posted by
casual
sevgili naim timer ; fetöcüler esasen akpliler dir.. burada fetöyü terörist, kötü,hýrsýz,gaspçý vesaire olarak tanýmlýyorum. zaten fetö kötü olmasaydý fetö denmezdi..
bu anlamda yargý akp nin elinde, yürütme akp nin elinde, yasama da akp nin elinde, yani sözü edilen fetö den bin kat daha terörist, gaspçý, hýrsýz insanlarla karþý karþýyayýz..
ifade etmekte zorlanýyorum fakat hani diyelim bir iþyeriniz var, iþ karþýlýðý çek alýyorsunuz karþý taraf ödemiyor filan bu tür insanlar ve/veya þirketler dolandýrýcýdýr eyvallah bunlarýn bunu yapmasýnýn nedeni PARA BASMA kudretlerinin olmamasýndan kaynaklanýr.
yani hýrsýzlýk yapmak için dolandýrýcýlýk yapmayý seçerler esasen bu bibr baþarýdýr.. akp dolandýrýcýlýðý bile aklýna getirmeden (yani iþini kýlýfýna uydurmadan) direkt gasp yapýyor..
yani bunlar tamamen insanlýktan çýkmýþ vaziyetteler, hak adalet , hukuk vs düþünmemenin yanýnda insanlara özellikle eziyet etmekten zevk /keyif vs alan insanlar.. sanýrým aradýðým cümle bu; hiç bir amaç gütmeden sýradan insanlarýn alýn teriyle yaptýðý konut birikimini, çocuklarýnýn geleceði için yaptýðý birikimleri kýlýfýna uydurma gereði duymadan, yani yaptýðým eziyeti daha fazla hissetmeni istiyorum dercesine.
akýl almaz gasplar..
inanýn bunu daðdaki terörist yapmaz.. zorla ,kasýtlý, planlý olarak batýrdýklarý banka daki hazine bonolarýný , mevduatlarý ödemek istemediler bunlar, kaldý ki tmsf de bu paralar birikti, kaldý ki kasýtlý anayasal suç iþlediler.
çeaþ kepez den elde ettikleri gelir le deðil çeaþ kepez de gasp ettikleri sýradan insanlarýn birikimlerini komple imar bankasý dahil tüm suçsuz insanlarýn birikimlerini fazlasýyla öderlerdi..
bunu yapmýyorlar, inan ki insanlýktan tamamen çýkmýþlar. ve bu suçu ********liði bu haklarý iade etmedikleri her allahýn günü iþliyorlar..
iyi niyeti býrakýn normalleþmeyi bile aklýnýzdan geçirmeyin.
Yer Ýmleri