Amin, kurban bayramýnýz mübarek olsun.
Venus E4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin, kurban bayramýnýz mübarek olsun.
Kurban edilmedigimiz bir kurban bayraminin bize de nasip olmasi temennisiyle.bayramimiz kutlu olsun.
Son düzenleme : guerra; 12-08-2020 saat: 13:03.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Sürgündeki Cem Uzan, Genç Parti Seçim Kampanyalarýna Baþladý (euronews Röportajý) https://www.youtube.com/watch?v=UxhwBwOq3mw
Merak ediyorum bizim hisselerde küçük yarýmcýyý yani bizleri kazýklayan, devleti de kazýklayýp, her türlü kalpazanlýðý yapýp akpartinin hisselere el koymasýný saðlayan, yurtdýþýna milyarlarca dolar kaçýran, sýfýr itibarlý bir Cem Uzan bizim hisseleri bize geri mi verecek yada bu sahtekardan beklentimiz nedir gerçekten merak ediyorum. Bu adamýn yüzme havuzunun altýndan milyonlarca liralýk beyansýz telsim kartý çýktý. Ýmar, adabankta çifte hesap ile devleti dolandýrdýlar. Bu herife mi kaldýk, yazýk vallahi.
2003 den beri söylediklerinden hiç ödün vermedim, yalnýz þuda gerçek fetönün gücü ak parti iktidarýnda ilk icraatý, bunu yaparken küçük yatýrýmcý hakkýný gasp ettiler, Þener'de babacan da Hilmi gülerde bu süreçte yer aldý, diceksinizki Tayyip Erdoðan ne yaptý, önüne getirilen dosyalarý onayladý, nedense bir küçük yatýrýmcý hakkýný koruyamadýlar..elbet gün gelir bu haklar ödenir, ama sahibine ama varisine. . SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri