1.29 gösterdi,1.24 geri çekti,anlaþýlan bugün yeþil ýþýk yaktý ilerisi için,1.30 üstünde kalýrsa 1.40 gündeme gelebilir,1.20 altýna sarkarsa toplanabilir...ytd.
1.29 gösterdi,1.24 geri çekti,anlaþýlan bugün yeþil ýþýk yaktý ilerisi için,1.30 üstünde kalýrsa 1.40 gündeme gelebilir,1.20 altýna sarkarsa toplanabilir...ytd.
Kasaya giren 237 milyonu ne yapacak acaba?
Umarým kendine ait niteliksiz varlýklarý en üst fiyattan cemas a satýp tekrar parayý kendilerine aktarmazlar.
Merhaba, bu hissenin bedelli sürecini takip edemedim. Rüçhanlar en baþta kaç açýldý, nasýl seyretti ve son gün kaç olarak kapandý. Bilgi verebilirseniz sevinirim, teþekkürler.
y.t.d.
0.22 kapatmýþ, 0.18 ile 0.31 arasý hareket etmiþSM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi hareket zamnai
r leri naptýlar acaba
Hala kuluçka evresinde gördüðüm cemas endekse göre yönünü kullanacak son bahara kadar bana göre...grafikteki güncel oluþum ve artý eksi olasýlýklar mevcut...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yer Ýmleri