Originally Posted by
Black Diamond
Spk daha önce 100% ü onaylamadý .muhtemelen onaylamadýðý için þirkete oraný düþürün tavsiyesi yaptý bunlar da revize etti.ilk bültenle onaylanýr artýk haftaya..Sonra da 2 haftalýk rüçhan kullaným süresi baþlar.
Gelen para direkt yatýrýma kullanýlacak.Teknik uygun.takaslarda bariz bir fona toplanma görüntüsü var.ama nedense yol vermiyor..
Demek ki dýþarda mal çok .zor ve lanet tahta.
Ytd
onay alýnmýþ sn black .
spk ya yapýlan basvuruda da revizyona giderek %66.88 olarak onaylatmýþ
sebebi de açýklanmýþ
Bedelli Sermaye Artýrýmýndan Elde Edilecek Fonun Kullaným Yerlerine Ýliþkin Yönetim Kurulu Raporu'nda yer verilen harcama kalemlerinden 42.675.200 TL tutarýndaki Gayrimenkul Yap-Sat Projesi ve 114.021.200 TL tutarýndaki Gayrimenkul Yatýrým Projeleri harcama kalemlerinin Ýnþaat ve Gayrimenkul sektörlerinde yaþanan daralmalar dikkate alýnarak iptal edilmesine, bu kapsamda Þirketimiz yönetim kurulunun 02.12.2020 tarih ve 2020/22 sayýlý kararýnýn;
° 1 inci maddesinin; " Esas Sözleþmemizin 6. maddesinin yönetim kurulumuza verdiði yetkiye dayanarak, 474.000.000 TL olan Þirketimizin çýkarýlmýþ sermayesinin 1.000.000.000 TL kayýtlý sermaye tavaný içerisinde, 317.000.000 TL nakit sermaye artýrýmý yapýlmasý yoluyla, %66,88 oranýnda artýrýlarak 791.000.000 TL'ye yükseltilmesine" olarak,
aþagýdada spk onayý
SPK tarafýndan izahname/ihraç belgesi onaylanan halka açýk ortaklýklarýn pay ihraçlarý - Çemaþ Döküm
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK) haftalýk bülteninde yayýnlanan tabloda yer alan bilgiler aþaðýda bulunuyor:
Ortaklýk: Çemaþ Döküm Sanayi A.Þ.
Mevcut Sermaye (TL): 474.000.000
Yeni Sermaye (TL): 791.000.000
Bedelli Sermaye Artýrýmý (TL): 317.000.000
Satýþ Türü: Halka Arz
Yatýrým tavsiyesi degildir.DAM ÝLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLÝYÝM MEVKÝM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer Ýmleri