https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/928062
Þirketimiz Azerbaycan Norm Cement, As Çimento, Aldnoa Mühendislik (Türkmenistan), Nuh Çimento, Arkoz Gaz Beton ve Votorantim Çimento firmalarýndan hepsi bu yýl içinde teslim edilmek üzere toplam 17,1 milyon TL tutarýnda Çelik Bilya/Silpeps sipariþi almýþtýr. Söz konusu sipariþler uzun vadeli sözleþmeli anlaþmamýz olan firmalarýn dýþýndaki firmalar tarafýndan verilen ekstra sipariþlerdir.
Saygýlarýmýzla,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/928524
01.03.2021 tarihinde KAP 'ta yayýnlanan Sermaye Artýrýmýndan Elde Edilecek Fonun Kullanýmýna Ýliþkin Raporda belirtilen yatýrýmlardan 3 adet taþlama makinasý alýmý için sipariþ 15.04.2021 tarihinde verilmiþtir. PS Auto Grinding þirketinden alýnacak Koyama marka 3 adet Japon Otomatik Taþlama makinesi (400 TT-S 500 TT ve 500 TT-XXL modeller) Çemas'a özel olarak üretilecek olup, 6 ay içinde hizmete alýnmasý beklenmektedir. Makinalarýn fabrikamýza teslim fiyatý toplam 989.000 Euro'dur.
Siz yapýlan kap açýklamalarýný sanýyorum okumuyorsunuz?
Dikkatlice okumanýzý öneririm.Japonyadan özellikle talebe baðlý makine, techizat alýmlarýnýn ve de total de yapýlan yatýrýmlarýn sonuçlarýný hep beraber ilk bilançodan itibaren görüceðiz.Hissenin fiyat performansý aldatýcý ve geçici.
Cemaþ artýk bambaþka bir þirket.Son kap açýklamasýnda da gördük Türkmenistan'a, Azerbaycan'a, Avrupa ülkelerine ihracat yapan yine ülke içinde büyük firmalara mal satan bir þirket.Ýçinde BND elektrik gibi enerji üreten bir iþtiraki var.Bu þirketin halka arzýnýn gündeme geleceðini düþünüyorum.Yapýlan ancak henüz kapa açýklanmayan 6 MW lýk güneþ enerjisi santrali nisan içinde kesin kabul gördükten sonra üretime baþlayacak.Yine ilave 14 MW+2 MW(HÝBRÝT) GÜNEÞ ENERJÝSÝ santrali yapýmýna baþlanacak.
Oldukça baþarýlý bir yatýrým yönetimi sergileniyor.Karar alýcýlara teþekkürler...
yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirmeyiniz.
Istesinler biz kendi hissemize düþeni elbette alacaðýz.yapýlan yatýrýmlarý ve dönüþümü gördükçe ilk kez içime sinirek yatýrým yaptýðýmý düþünüyorum.
1,20 den aldýk bakalým, hayýrlýsý olsun.
Yer Ýmleri