-

Originally Posted by
bagbozumu
Neden Eylül-Ekim'e kalsın ki? SPK onayından bir süre sonra gerçekleşebilir.
temettü tarihi agustos ya ve dagıtım şu ankı sermayeye göre . o nendel
-
temettü oranı yetersiz . ve muazzam yabancı satışı var bir türlü bitmedi .
-

Originally Posted by
Rowing
temettü tarihi agustos ya ve dagıtım şu ankı sermayeye göre . o nendel
Fark etmez, sermaye artırımı daha önce gerçekleşir ise; yeni sermaye'ye göre orantı yapılarak güncelleştirilir. Daha önce bu duruma bir çok örnek var. Mesela, benim hatırladığım en son örnek: Alkim kimya..
-
''2022 ‘ye iyi başlangıç:Yönetim ayrıca 1Ç22 görünümü ile ilgili bilgiler verdi. Buna göre benzer mağaza büyümesi geçen yılın aynı dönemine göre 1 Şubat-13 Mart arası süreçte %136 büyürken, Türkiye online satışlarının yine aynı sürede %90 büyüdüğü belirtildi''
-

Originally Posted by
bagbozumu
Fark etmez, sermaye artırımı daha önce gerçekleşir ise; yeni sermaye'ye göre orantı yapılarak güncelleştirilir. Daha önce bu duruma bir çok örnek var. Mesela, benim hatırladığım en son örnek: Alkim kimya..
hayatın olağan akışına aykırı . Ama dediğini gibi de olabilir .
-

Originally Posted by
bagbozumu
''2022 ‘ye iyi başlangıç:Yönetim ayrıca 1Ç22 görünümü ile ilgili bilgiler verdi. Buna göre benzer mağaza büyümesi geçen yılın aynı dönemine göre 1 Şubat-13 Mart arası süreçte %136 büyürken, Türkiye online satışlarının yine aynı sürede %90 büyüdüğü belirtildi''
Benim de en hoşuma giden veri bu oldu. 1Ç cirosunu vs. hesaplamayı çok kolaylaştırdı.
-
Halka Açık Ortaklıkların Pay İhraçları
Mevcut
Sermaye
Yeni
Sermaye
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Türü İç Kaynaklardan
Mavi Giyim Sanayi ve
Ticaret A.Ş. 49.657.000 99.314.000
Bedelsiz sermaye artışı başvurusu SPK ca onaylanmış. Hayırlı olsun.
-
İyi elimizde küsuratlı hisse olmayacak
)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri