Pegasus un 40 lirayý gördüðünde biliyorsun o zaman
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pegasus un 40 lirayý gördüðünde biliyorsun o zaman
bu kaatýn etrafýnda bukadar dolandýðým yeterrrrrrrr
daha fazla dolanýrsam dolandýrlýyorum algýsý oluþabilir...
hayali þeyler bunlar...gerçeklerle uzaktan yakýndan alakasý yook...hele yatýrým tavsiyesi hiç deðil...
Fýrtýna öncesi sessizlik var gibi bi tarafa çok pis kýracak ya aþaðý ya yukarý endeksin eksi olmasýný bekliyo
YONETIM KURULUMUZUN 17 TEMMUZ 2017 TARIHLI TOPLANTISINDA, YONETIM KURULU UYELIKLERINDEN ISTIFA EDEN ARIF KEREM ONURSAL VE HATICE HALE OZSOY BIYIKLI’NIN IMZA YETKILERININ KALDIRILMASINI, ISTIFA SEBEBIYLE BOSALAN YONETIM KURULU UYELIKLERINE BIR SONRAKI GENEL KURULUN ONAYINA SUNULMAK UZERE, BAGIMSIZ UYE OLARAK NEVZAT AYDIN VE AHMET FADIL ASHABOGLU ATANMASINI VE YONETIM KURULUNUN YENI GOREV DAGILIMINI KARARA BAGLAMISTIR...olay iþte bu mudur?kaadýn neden kývrandýðý anlaþýldý mý acaba?![]()
hayali þeyler bunlar...gerçeklerle uzaktan yakýndan alakasý yook...hele yatýrým tavsiyesi hiç deðil...
Sen nasýl bi hissesini halka açýldýðýnda günden beri dusuyosun sen cikmicaksan biz senden cikariz
% 30 kar payýný bu fiyattan daðýtmaz sanýrým toplayacak kaðýtta yok çoðu yabancýda biraz aþaðý verse geri kalan dökülür %30 kar payýný yabancý cebine koyar Mavi çalýþýr yabancý yer.KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Yer Ýmleri