Burce verdiðini geri almaya baþladý.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burce verdiðini geri almaya baþladý.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Bende aynýsýný düþünüyorum Lütfü bey... 8 sene önce ki gibi hareket etmeye baþladý sanki.
***BURCE*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alým Satým Bildirimi
***BURCE*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alým Satým Bildirimi )
Yapýlan açýklama düzeltme mi? Hayýr
Ýlgili Þirketler BURCE
Açýklamalar Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayýlý Tebliði kapsamýnda Murat Aydýn tarafýndan Kuruluþumuza gönderilen pay alým satým iþlemlerine iliþkin açýklama ekte yer almaktadýr.
Bildirimlerin MKK tarafýndan KAP'a aktarýlarak kamuya duyurulmuþ olmasý, içeriðinin MKK tarafýndan incelendiði, teyit ya da tekeffül edildiði anlamýna gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/709652
BIST
(27/09/2018 - 17:21:49)
Seans kapandý ilginç dediðin durum þu; elimde iki farklý mobil uygulama var paralý olanlardan, MatriksMobile ve idealcep son 2 gündür takaslar eþleþmiyor ekran görüntülerini aþaðýya ekliyorum, belkide bunlarda hata var bilemiyorum...
Eþleþmeyen miktar ; 244.112 adet
![]()
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Üstadým bu Murat Aydýn kim acaba bilginiz var mý?
Eðer bu adam tüm malý tek kurumdan alýp satýyorsa bitti gitti, invest 2 günde aldýðý malý 2 günde çýktý, ama bu mal karþýlýklý iþlem olmadan alýnýp satýlabilecek bir miktar deðil, acayip bir dümen var gibi geliyor bana...
Bir dümen olduðu belli Lütfü bey, bende bir duyum alamadým... Murat Aydýn ismini burada duydum... Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun inþallah.
uyanýklar 25 Eylül'ü bu akþama doðru göndermiþler de önemli olan bugün ne kadar sattýlar ?
25.09.2018 - 25.09.2018 tarihleri arasýnda BURÇELIK BURSA ÇELIK DÖKÜM SANAYII A.S. paylarý ile
ilgili olarak 3,39 - 4,18 TL fiyat aralýgýndan 4.425.492 adet alýs islemi ve 4.095.846 adet satýs islemi
Tarafýmca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte BURÇELIK BURSA ÇELIK DÖKÜM SANAYII A.S.
sermayesindeki paylarýmýz/oy haklarýmýz 24.09.2018 tarihi itibariyle %11,41 sýnýrýna
ulasmýstýr/asmýstýr/altýna düsmüstür. Islemin detaylarýna iliskin bilgiler asagýdaki tabloda verilmektedir
Yer Ýmleri