bu kaçýncý oldu net o. çocukluðudur bu sabr testidir.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kaçýncý oldu net o. çocukluðudur bu sabr testidir.
Benim tahminim buralardan malý toplamaya çalýþýyor ama kimse satmayýnca tekrar geri basýyor. Þu forumdakiler olarak elimizdekileri versek veya onlarýn istediði kadar lotu versek uçup gidecek eminim. Çünkü bu tip hisselerde daha önce de yaþadým bunu. Kyda veya istemedikleri kiþilerde sindirebileceklerinden daha fazla sayýda lot var. Yaa biraz daha süründürecek ya da buna raðmen gidecek. Bakalým hangisini tercih edecekler..
küçük yqtýrýmcýnýn elinde kaç bin lot olabilir ki bu kadar yerlerde mi yani þirket bu kaçýncý sefer oldu kumar masasýna çevirdiler 2 hafta da bir 20 kademe artý öðlen saatlerinde iki saat sonra bakmýþsýn eksilerdeyiz kumar deðil de nedir bu bunu gören bþr yetkili yok mu acaba
Ýçinde pa...sýn spek
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yaz\/\/Boz tahtasý mubarek
Çok yükseldik baþým döndü
Ben bu emir silmeyi çýkaraný seveyim..,,,,
Bu kadar küçük yatýrýmcýnýn elindeki parayý almanin derdindesiniz de yarar mý bilemem orasýný siz düþünün ama ben size yatirdigim parayý unuttum sayýyorum beklediðim fiyata gelmeden de ancak iflas bildirerek alabilirsiniz . Türkiye'de borsanýn geldiði durum budur . Yatýrým tavsiyesi deðildir , bir daha da borsaya girersem 2 olsun
Lenovo A7020a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri