-

Originally Posted by
Karizma06
konsolide olmayan bilançonun son günü dündü maliyeye bildirim karızma kardeş
-
Baldayı mal almaktan yorulmadınmı ustad bu kadar güveniyormusun bilançoya
-

Originally Posted by
HOOK
Baldayı mal almaktan yorulmadınmı ustad bu kadar güveniyormusun bilançoya
sayın hook bilançoya güvendiğim için almıyorum yurtdışında devreye gıren şirketler beni uzun vadeli yatırımcı yapabılır berkosanda doviz geliri olacak bundan sonra hem 3 lıra 5 lıra olacak diyenler var bende topluyorum işte bedavadan
-
millet satarken alacaksın alırken satacaksın
-

Originally Posted by
bdayım
sayın hook bilançoya güvendiğim için almıyorum yurtdışında devreye gıren şirketler beni uzun vadeli yatırımcı yapabılır berkosanda doviz geliri olacak bundan sonra hem 3 lıra 5 lıra olacak diyenler var bende topluyorum işte bedavadan

3 lira olacak diyenler ile 5 lira olacak diyenler siz misiniz yoksa
bedavanın da ucuzu olabilir dikkatli olmak gerek
-

Originally Posted by
İSTANBUL YAKLAŞIMI
3 lira olacak diyenler ile 5 lira olacak diyenler siz misiniz yoksa
bedavanın da ucuzu olabilir dikkatli olmak gerek
benim öyle bır beyanım olmadı ayrıca nereden alıp nereden satacağımı sana soracak değilim aklını kendine sakla
-
Bende uzun vadede iyi olacağını düşünüyorum ispanya da fabrika faaliyete gecti. Şu an düşüşler cok hacimsiz. Cıkışı cok hızlı olacaktır. Alımlara devam...
-

Originally Posted by
bdayım
benim öyle bır beyanım olmadı ayrıca nereden alıp nereden satacağımı sana soracak değilim aklını kendine sakla
bdayım sizin beyanınız değil doğrudur ama 3 lira olması demek bu hissenin 2 katına çıkması demek
şirketten hiçbir açıklama gelmezken sipariş haberleri falan hiç gelmiyor nasıl olur da hisse 3 liraya çıkar düşünmek lazım o bakımdan dedim.yoksa tabiki yatırım tavsiyesi değil isteyen istediği kadar alabilir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri