-

Originally Posted by
sayic
abd de sirket haberine bi kac tavan yakisirdi ama problem degil biraz mal aldim.
Gelecegi ve beklentisi olan firma 3-5 baglanti haberi patlatir sonra kendi patlar gider
şu haberleri açılan fabrikaları vs. düşününce bu fiyatları haketmiyor ama burası bist kumarhanesi malesef....
-

Originally Posted by
sayic
abd de sirket haberine bi kac tavan yakisirdi ama problem degil biraz mal aldim.
Gelecegi ve beklentisi olan firma 3-5 baglanti haberi patlatir sonra kendi patlar gider
ABD deki şirket haberi thy larına etkisi oldu patron ABD ye gidip gelecek diye 2 günde thy %10 prim yaptı. berkosan düştü......
-

Originally Posted by
Mavi20
ABD deki şirket haberi thy larına etkisi oldu patron ABD ye gidip gelecek diye 2 günde thy %10 prim yaptı. berkosan düştü......
thyao etkileyen ne var petrol ve turizm....bu ikisi şuan iyi durumda.....dövizde düşüyor....brksn bu fiyatları haketmiyor ama burası bist bir nevi kumarhane......hisse en azından 2 tl li fiyatlarda olmalıydı bu son açıklanan abd haberiyle.....
-
Sağ cepten sol cebe sonra tekrar sağ cebe yapıp duruyor gibi, bu arada gerçekten toplayabiliyor mu acaba?
-

Originally Posted by
xxtrader
thyao etkileyen ne var petrol ve turizm....bu ikisi şuan iyi durumda.....dövizde düşüyor....brksn bu fiyatları haketmiyor ama burası bist bir nevi kumarhane......hisse en azından 2 tl li fiyatlarda olmalıydı bu son açıklanan abd haberiyle.....
bugun istediğin fiyata gelecektir sabredenler kazanır burası amerika
-

Originally Posted by
Mavi20
Hahahah sesli güldüm ofiste
-
Herkese iyi haftalar... Umarım bizim ve BRKSN için çok güzel bir hafta olur. BRKSN bu senenin süprizi sen olsan süper olur
-

Originally Posted by
cemba38
Herkese iyi haftalar... Umarım bizim ve BRKSN için çok güzel bir hafta olur. BRKSN bu senenin süprizi sen olsan süper olur
ayı 2 tl üzeri kapanışla kapatmasını bekliyorum inşallah yanıltmaz....bol şans ortak....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri