-
https://i.hizliresim.com/JOg6MB.png
buda haftalık pasta
tam komodi ilk 5 te ençok işlem yapan aracı kurumlara bakın bilerekmi yapıyorlar acaba başka izahı yok borsa 108 bini gördü ?????
-

Originally Posted by
muro55
dayı bnlara şöyle bi görün bakalım
dur bakalım henüz % 100 karar vermedim ama gelirsem canlarını yakarım
-
işin ilginç yanı ençok işlem yapan aracı kurumlar elinde en çok mal bulunanlar
-

Originally Posted by
baldayı
işin ilginç yanı ençok işlem yapan aracı kurumlar elinde en çok mal bulunanlar

Komik olcak belki ama pasta okumayı bilmiyorum ne ifade ettiğini söylermisiniz? Bide endeks çıkıyor o kadar iyi haber geldi yurtdışı yatırımları var. 3. çeyrek karını hiç fiyatlamadı. Ne olucak bilemedim bekleyip duruyoruz.ytd
-
-

Originally Posted by
ByBosh
Komik olcak belki ama pasta okumayı bilmiyorum ne ifade ettiğini söylermisiniz? Bide endeks çıkıyor o kadar iyi haber geldi yurtdışı yatırımları var. 3. çeyrek karını hiç fiyatlamadı. Ne olucak bilemedim bekleyip duruyoruz.ytd
benim anladığım danışıklı dövüş yapıyorlar al gülüm ver gülüm bilerek tahtayı baskılıyorlar
bu şereflilerden bazılarına bu yüzden işlem yasağı gelmişti akıllanmamışlar demekki spk ya bir meil atalım
-
soyadları zaten hoşuma gitmemişti aldıkaçtı
-

Originally Posted by
44sahap
sayın baldayı beradan çıktın mı
44sahap 44sahap is offline
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
492
Komhl tahtasında ömür tüketen arkadaşlara acıyorum. Burda harcadığınız zamana yazık. Neler kaçtı. Gereksiz sabirdan başka bir sey değil.
sayın sahap yukardaki yazıyı 8 ..4 2017 günü yazmışsın bak ozaman komhl şimdi isim değişikliğnden bera olan hisse
sen bu yazıyı yazdığında 1.56 imiş 8.20 yi gördü buğünkü kapanış 6.75 ne imiş borsa sabır işiymiş berayı eskiye dönük okuyayım dedim senin yazını görünce yapıştırayım dedim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri