Valla, satan satsýn...Bak ne güzel bol bol lot var alýcý tarafta, sonra vay keþke satsaydým bilmem ne...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Berkosan unutuldu bu yüzden de çok çok ucuz kaldý...berkosan tavan veya tavan yaptýktan sonra dikkat çekmeye baþlayacaktýr ama bazýlarý için çok geç olabilir...bir hissede önemli olan diplerde iken pozisyon almaktýr...bakalým kýsmetimizde neler olacak ??sabýr sabýr sabýr..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Ben, Mehmet abimize güveniyorum, adamýn dibi olduðunu gösterecek bize...Þu fonlardaki malý bitirsinler de herkes iþine baksýn...
Ben de tanýmýyorum, yanlýþ hatýrlamadýysam sayýn Kazançkapýsý üstadým genel kurula gitmiþti de oradan biliyorum...Açýkçasý ticari alacak 75 milyon TL fazla, Kasada 90 milyon TL, Stok tarafý 106 milyon TL, konjonktür ortada...Yani bu sene ya da hiç...YTD
Esas faaliyet karý bile üretemeyen KAPLM piyasa deðeri 9 milyar TL olmuþ...Dün baþka baþlýkta yazmýþtým ha keza ODINE denen bir þirket ki adýný ilk defa duydum, külliyen zararda piyasa deðeri 42 milyar TL...Hay baban...
* Ben yazayým edeyim diyene kadar 44 milyar TL olmuþ...Vay anasýný...
altin, gumus, emlak vb. uzaya cikmis
gidip onlari alacagima; usd olarak diplerde gezen kagit alir beklerim
usd bazinda eurobond %7 veriyor yillik, brksn daha fazla verir gibime geliyor
hele bir 9 tasci bebeler pistten insin
tahtayi resmen kurutmuslar, hacim yok.
elindeki 1-2 milyon lot ile baski yapmaya kalkan adamin malini alirlar usd bazli dipten
sonra gelir 10 un ustunden geri alacagim diye dolanir durur
birebir yasandi bunlar daha once
kendi görüþlerim olup, yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri