Originally Posted by
Hissedarxd
Bu ekip sıkıntılı ve dahi kusura bakmasınlar çapsız ve bir o kadar çulsuz...Geçen sene arkalarında Scumtech rüzgarı, burada keko ve müritleri (bana kızmaz o nedenle yazdım

Eee, bizde tahtayı götürecek kadar para da var, bu çulsuzlar allem etti kallem etti ahengi bozdular...Kağıdı ancak 1.2 milyar TL piyasa değerine getirebilmiştik...
Adamlar tuttum mu bırakmıyor, buradakilerin derdi sendeki bendeki 3-5 bin lot...Lan oğlum, malı illada bir yerden nasıl verecem hesabı yapma, bak adamlar yapıyor mu ? Biz mi öğreteceğiz bunları bu saatten sonra...
yok yok kızmıyorum dostum..
ben ilk aldığımda bölünmemiş haliyle 19-21 tl aralığında idi berko...bir iki ay gibi kısa sürede 56 ları görmüştük...ben ve beni sevenler berkoyu diğer akranları ile karşılaştırdığımızda berkonun 75 ve üzeri olması gerektiğine inanarak satmamıştık..bilmiyorum belki de çok emek verdiğimiz için aşık olmuştuk...patrona da toz kondurmuyorduk ama ne yazık ki yanıldık..patron tam bir borsacı çıktı...hisseyi baskıladıkça baskıladı..sonuçta neredeyse tahtada kimsecikler kalmadı (benim gibi aşıklar hariç
)
sen o sırada daha profesyonel davrandın ve sattın..haklı da çıktın..o yönden seni tebrik etmek istiyorum...ne yazık ki ben bir türlü profesyonel olamadım...20 yıldır aynıyım..emek verdiğim hisselere aşık oluyorum ve bir türlü satmak istemiyorum..
hisse iyi ama patron çakal...bunu bilmek lazım...berko da tarihi diplerine çok yakındır o yüzden de riski minimum olarak görüyorum...soranlara alınabilir diyorum...artık isteyen alır isteyen satar isteyen de tutar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri