Kabaca bu civarda maliyetleri var eski ekibin...Þayet þu hergele çocuk bu abidik gubidik iþleri býraktýysa ve sayýn patron kontrolü tekrar ele aldýysa bu iþin kaybedeni olmaz . Alan alsýn satan satsýn, yeterki siz bulaþmayýn bu iþlere...Ýþinize bakýn yahu...Gidin fuarlara bilmem nerelere, ihaleleri takip edin vs malýnýzý satýn oradan para kazanýn, ne iþin var tahtada...Kim ne kazandý son 2 yýllýk hengamede Allah aþkýna...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
boyle bir gunde yatay kapamasi olumlu diye dusunuyorum
yarin piyasa cok bozuk olmazsa; haftalik en yukseklere yakin yerlerden haftayi kapatabilecek potansiyeli var
kendi görüþlerim olup, yatýrým tavsiyesi deðildir
Çokta endekse bakmazdý eskiden, alt pazar kaðýdýsýn sonuçta vur git iþte sana ne endeksten...Bu tahtacý abiler de amma cimri çýktýlar...![]()
hisse küçük ve karlý...ispanya ve sýrbýstandan iþtirakleri var...benzer þirketlere göre çok da ucuz...bu potansiyeli ona bal gibi yatýrýmcý çekecek...akýllý yatýrýmcý fark ettikçe almaya baþlayacak..sabýrla bekliyoruz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
dukkani biraz bos biraktik, hemen bereketi kacmis
hacim desen yerlerde
olmaz ama boyle
kendi görüþlerim olup, yatýrým tavsiyesi deðildir
Yokluðun hemen farkediliyor üstadým...Ara ara ben gýdýklamasam resmen ölü gibi, tatil zamaný da deðil ki tahtacý abiler de yok...Cuma rehaveti mi nedir...Yine de piyasaya göre iyiyiz þükür...Az olsun temiz olsun...Aferim, eskisi gibi lan niye alýyon satýyon gibisine baský yok...Biraz biraz düzelme var tahtada...Hadi bakalým iþte böyle...Yaþlandýk a.q sakin biraz...![]()
Bilançoya kadar 10 TL civarýna yerleþirsek önümüz de açýlýr...YTD
Yer Ýmleri