Kabaca bu civarda maliyetleri var eski ekibin...Şayet şu hergele çocuk bu abidik gubidik işleri bıraktıysa ve sayın patron kontrolü tekrar ele aldıysa bu işin kaybedeni olmaz . Alan alsın satan satsın, yeterki siz bulaşmayın bu işlere...İşinize bakın yahu...Gidin fuarlara bilmem nerelere, ihaleleri takip edin vs malınızı satın oradan para kazanın, ne işin var tahtada...Kim ne kazandı son 2 yıllık hengamede Allah aşkına...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
boyle bir gunde yatay kapamasi olumlu diye dusunuyorum
yarin piyasa cok bozuk olmazsa; haftalik en yukseklere yakin yerlerden haftayi kapatabilecek potansiyeli var
kendi görüşlerim olup, yatırım tavsiyesi değildir
Çokta endekse bakmazdı eskiden, alt pazar kağıdısın sonuçta vur git işte sana ne endeksten...Bu tahtacı abiler de amma cimri çıktılar...![]()
hisse küçük ve karlı...ispanya ve sırbıstandan iştirakleri var...benzer şirketlere göre çok da ucuz...bu potansiyeli ona bal gibi yatırımcı çekecek...akıllı yatırımcı fark ettikçe almaya başlayacak..sabırla bekliyoruz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
dukkani biraz bos biraktik, hemen bereketi kacmis
hacim desen yerlerde
olmaz ama boyle
kendi görüşlerim olup, yatırım tavsiyesi değildir
Yokluğun hemen farkediliyor üstadım...Ara ara ben gıdıklamasam resmen ölü gibi, tatil zamanı da değil ki tahtacı abiler de yok...Cuma rehaveti mi nedir...Yine de piyasaya göre iyiyiz şükür...Az olsun temiz olsun...Aferim, eskisi gibi lan niye alıyon satıyon gibisine baskı yok...Biraz biraz düzelme var tahtada...Hadi bakalım işte böyle...Yaşlandık a.q sakin biraz...![]()
Bilançoya kadar 10 TL civarına yerleşirsek önümüz de açılır...YTD
Yer İmleri