Originally Posted by
Hissedarxd
Bu ekip sýkýntýlý ve dahi kusura bakmasýnlar çapsýz ve bir o kadar çulsuz...Geçen sene arkalarýnda Scumtech rüzgarý, burada keko ve müritleri (bana kýzmaz o nedenle yazdým

Eee, bizde tahtayý götürecek kadar para da var, bu çulsuzlar allem etti kallem etti ahengi bozdular...Kaðýdý ancak 1.2 milyar TL piyasa deðerine getirebilmiþtik...
Adamlar tuttum mu býrakmýyor, buradakilerin derdi sendeki bendeki 3-5 bin lot...Lan oðlum, malý illada bir yerden nasýl verecem hesabý yapma, bak adamlar yapýyor mu ? Biz mi öðreteceðiz bunlarý bu saatten sonra...
yok yok kýzmýyorum dostum..
ben ilk aldýðýmda bölünmemiþ haliyle 19-21 tl aralýðýnda idi berko...bir iki ay gibi kýsa sürede 56 larý görmüþtük...ben ve beni sevenler berkoyu diðer akranlarý ile karþýlaþtýrdýðýmýzda berkonun 75 ve üzeri olmasý gerektiðine inanarak satmamýþtýk..bilmiyorum belki de çok emek verdiðimiz için aþýk olmuþtuk...patrona da toz kondurmuyorduk ama ne yazýk ki yanýldýk..patron tam bir borsacý çýktý...hisseyi baskýladýkça baskýladý..sonuçta neredeyse tahtada kimsecikler kalmadý (benim gibi aþýklar hariç
)
sen o sýrada daha profesyonel davrandýn ve sattýn..haklý da çýktýn..o yönden seni tebrik etmek istiyorum...ne yazýk ki ben bir türlü profesyonel olamadým...20 yýldýr aynýyým..emek verdiðim hisselere aþýk oluyorum ve bir türlü satmak istemiyorum..
hisse iyi ama patron çakal...bunu bilmek lazým...berko da tarihi diplerine çok yakýndýr o yüzden de riski minimum olarak görüyorum...soranlara alýnabilir diyorum...artýk isteyen alýr isteyen satar isteyen de tutar...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri