BÝST eþittir banka hissseleri tam olarak deðil.Çok ucuz kalmýþ þirketler var.Dolar'da BÝST100'e alternatif deðil.Eðer öyle olsaydý...100 bini aþmýþ endekste dolar 3 liranýn altýna sarkardý...Ben önceki forumda da vardým.2009 yýlýndan beridir Hissenet'i okur/yazarým. Forum baþlýðýný ilk açan arkadaþlar için söylüyorum,hala þu anda dolar tutuyorlarsa rahat bir % 100 yapmýþlardýr...Esasen dolarýn artmasý ,ülke ekomomisinin kötüye gitmesini de göstermez...Sadece pahalýlýðýn arttýðýnýn farklý bir ifadesidir...Bir örnek vereyim kendimden çok net:
Geçen Aralýk ayýnda 56300'e sýfýr toyota yaris aldýk hanýmla,1,33 multidrive...Araç daha 800 km'de...Sahibinden.com'a bir baktým geçen ay...Bizim gibi km'si düþük,,kusur olmayanlara(ikinci el yani!) 60000 tl'den fazla istiyorlar...Araç alýyorsun ihtiyaç için,aylarca kullanýyorsun... Üstüne bir de prim yapýyor...Sebep?Dolar...
Ayrýca ben hisse ismi hiç zikretmedim.Papaz kaçtý oyunu nereden çýktý?Ha illa banka hissesi ise iþaret edilen; garanti kar edecek olan ve karýný düzenli olarak artýran baþka sektör mü var?Pardon þöyle soralým soruyu: Borç alabileceði vatandaþýn ,baþka bir yer mi kaldý günümüz þartlarýnda?
Düþük maliyet ve GÜVEN her þey !
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
Yer Ýmleri