-

Originally Posted by
diproyal
Hayırlı olsun.
Uzun vadeli ilk 2 hisse hangisidir?
Teşekkürler enerjisa ve toaso önceki hisselerim, portföyüm iki türlü kısa vadede(1-6 ay)kar edip degisecegim hisseler ve uzun vadeli hisselerden olusuyor ismen gibi güzel kar yakaladigimda hedge ediyorum kısa vadeli lotlarimi tabi bunda piyasanın iştahının da avantaji var uzun vadeli işleyişine guvenmedigim hiçbir hisseden almıyorum,rüzgar tersine dönerse dahi içimi ferah tutabilmek adına
-

Originally Posted by
RLC44
Gerçekte alınan son sk işlemleri sayılır
RLC44 üstad ismen ve akgrt dışında tuttuğunuz başka hisse var mi? ağırlık sıralamanız nasıl? tarila hayırlı olsun kardeşim ismen den sonra burada da ortak olduk :-)
-

Originally Posted by
chemistryteacher
RLC44 üstad ismen ve akgrt dışında tuttuğunuz başka hisse var mi? ağırlık sıralamanız nasıl? tarila hayırlı olsun kardeşim ismen den sonra burada da ortak olduk :-)
Selam. İşmenciler buraya dadandı
Elimde birde deva var.
Sermayeye en büyük ortsklığım akgrt sonra işmen sonra deva ama tl bazlı olarak sıralamam işmen, deva akgrt. İşmen devadan yüzde 5 tl bazlı büyük, akgrt işmenden tl bazlı yüzde 24 küçük.
-
Bilanço bugün olduğunu söylüyor bloombergtv...
-
Bu kadar düşmesi anlamsız 50 milyon kâr gelecek gibi satılıyor.. Toplamak için çok güzel noktada..
-

Originally Posted by
Tarila
Bu kadar düşmesi anlamsız 50 milyon kâr gelecek gibi satılıyor.. Toplamak için çok güzel noktada..
Bugün ekrana bakmama günü sayın tarila 7,73 den de ekledim biraz daha görünen erken davranmışız, şirket işleyişine güvendiğim için beklemekten gocunmayacagim bı hisse
-
Devre kestik iyi mi? 8.53 den beri çok pis basıyorlar
-
Yazık günah ya, iş baskıladı kaç gündürlü, alands çıkmadı. Kapğıdı öldürdüler
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri