Özelleþtirme idaresi yatýrým yapmýyor ki fabrika çalýþsýn üretsin þimdi özelleþtirme kim alacak bari devlet yatýrým yapsýn futbol kulüplerini kurtaracaðýna hem bölge insaný iþ imkaný kazanýr hemde devlet kazanýr kýsa Zaman'da özelleþtirme programýna alaýnacapýna düþünmüyorum hele tmsf elinde þirketler satýlmadan buna sýra gelmez diye düþünüyorum endeks gelmiþ 88.000 alýnacak bir dünya ucuz hisse var ken þuan Doðub alýnýr mý?
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez hikayedir
[QUOTE=Nabýz;3021292]Özelleþtirme idaresi yatýrým yapmýyor ki fabrika çalýþsýn üretsin þimdi özelleþtirme kim alacak bari devlet yatýrým yapsýn futbol kulüplerini kurtaracaðýna hem bölge insaný iþ imkaný kazanýr hemde devlet kazanýr kýsa Zaman'da özelleþtirme programýna alaýnacapýna düþünmüyorum hele tmsf elinde þirketler satýlmadan buna sýra gelmez diye düþünüyorum endeks gelmiþ 88.000 alýnacak bir dünya ucuz hisse var ken þuan Doðub alýnýr mý?
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez hikayedir[/QU
PÝÞMANMISIN.....??
2 lot 2 lot alýþ giriyor, canlý tutuyor. fýrsatýný buldumu yapýþtýrýyor. 1000, 1500, 2000 lot. Kimse de yok. Dikkat çekmek için mi yapýyor, müþteri mi topluyor anlamadým. Neyse bekleyip görecez. Ytd.
Yer Ýmleri