Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
64,35 10% 243,10 Mn 60,60 / 64,35
35,88 9.99% 150,80 Mn 34,10 / 35,88
172,00 9.97% 1,71 Mr 155,60 / 172,00
34,22 9.96% 1,37 Mr 31,32 / 34,22
878,50 9.95% 10,16 Mr 741,50 / 878,50
1.963,00 -10% 12,79 Mn 1.963,00 / 1.963,00
15,16 -9.98% 2,68 Mr 15,16 / 15,85
17,86 -9.8% 539,68 Mn 17,86 / 19,98
302,00 -6.79% 463,03 Mn 291,75 / 317,50
14,34 -6.76% 265,45 Mn 14,09 / 16,00
878,50 9.95% 10,16 Mr 741,50 / 878,50
2,99 2.75% 7,94 Mr 2,87 / 3,02
306,50 0.82% 3,67 Mr 305,25 / 307,50
341,00 1.79% 3,63 Mr 336,25 / 344,00
71,65 0.14% 3,20 Mr 71,30 / 72,55
20,66 -0.19% 256,22 Mn 20,60 / 21,00
418,50 1.39% 1,66 Mr 414,75 / 420,25
341,00 1.79% 3,63 Mr 336,25 / 344,00
415,50 2.21% 2,07 Mr 409,25 / 425,00
99,80 -0.6% 124,53 Mn 99,30 / 101,10
114,00 0.53% 39,75 Mn 113,40 / 114,70
418,50 1.39% 1,66 Mr 414,75 / 420,25
37,18 1.03% 124,16 Mn 36,84 / 37,58
11,17 1.82% 98,09 Mn 11,03 / 11,22
84,85 -0.29% 190,35 Mn 84,55 / 86,20

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 130/194 ÝlkÝlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon
Arama sonucu : 1548 madde; 1,033 - 1,040 arasý.

Konu: BIGTK - Big Medya Teknoloji Anonim Þirketi

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    25,086
    KAP: DOBUR [ ] DOÐAN BURDA DERGÝ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Þ. 3. MENFAAT SAHÝPLERÝ

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/741193
    Dosyalar:

3. MENFAAT SAHÝPLERÝ 2019-02-20
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    Ýngilizce
    3.1. Menfaat Sahiplerine Ýliþkin Þirket Politikasý
    Kurumsal internet sitesinde tazminat politikasýnýn yer aldýðý bölümün adý "Þirket'in Kurumsal Ýnternet Sitesi ("www.doganburda.com.") /Kurumsal Yönetim / Politikalar / Tazminat Politikasý bölümünde yer almaktadýr."
    Çalýþan haklarýnýn ihlali nedeniyle þirket aleyhine kesinleþen yargý kararlarýnýn sayýsý "Yýl içerisinde çalýþan haklarýnýn ihlali nedeniyle þirket aleyhine kesinleþen yargý kararý bulunmamaktadýr."
    Ýhbar mekanizmasýyla ilgili yetkilinin unvaný Yatýrýmcý Ýliþkileri Müdürü
    Þirketin ihbar mekanizmasýna eriþim bilgileri [email protected]
    3.2. Menfaat Sahiplerinin Þirket Yönetimine Katýlýmýnýn Desteklenmesi
    Kurumsal internet sitesinde, çalýþanlarýn yönetim organlarýna katýlýmýna iliþkin olan iç düzenlemelerin yer aldýðý bölümün adý Bulunmamaktadýr.
    Çalýþanlarýn temsil edildiði yönetim organlarý "Þirketin iþ saðlýðý ve güvenliði çalýþmalarý kapsamýnda Ýþ saðlýðý ve iþçi güvenliði komitesi bulunmaktadýr"
    3.3. Þirketin Ýnsan Kaynaklarý Politikasý
    Kilit yönetici pozisyonlarý için halefiyet planý geliþtirilmesinde yönetim kurulunun rolü Bulunmamaktadýr.
    Kurumsal internet sitesinde fýrsat eþitliði ve personel alýmý ölçütlerini içeren insan kaynaklarý politikasýnýn yer aldýðý bölümün adý veya politikanýn ilgili maddelerinin özeti "Þirket'in Kurumsal Ýnternet Sitesi ("www.doganburda.com.") /Kurumsal Yönetim / Politikalar / Ýnsan Kaynaklarý Politikasý bölümünde yer almaktadýr."
    Pay edindirme planý bulunup bulunmadýðý Pay edindirme planý bulunmuyor (There isn't an employee stock ownership programme)
    Kurumsal internet sitesinde ayrýmcýlýk ve kötü muameleyi önlemeye yönelik önlemleri içeren insan kaynaklarý politikasýnýn yer aldýðý bölümün adý veya politikanýn ilgili maddelerinin özeti "Þirket'in Kurumsal Ýnternet Sitesi ("www.doganburda.com.") /Kurumsal Yönetim / Politikalar / Ýnsan Kaynaklarý Politikasý / Uygulama Esaslarý /madde 5 bölümünde yer almaktadýr. "
    Ýþ kazalarýyla ilgili sorumluluk sebebiyle þirket aleyhine kesinleþen yargý kararý sayýsý Ýþ kazalarýyla ilgili sorumluluk sebebiyle þirket aleyhine açýlan dava bulunmamaktadýr.
    3.5. Etik Kurallar ve Sosyal Sorumluluk
    Kurumsal internet sitesinde etik kurallar politikasýnýn yer aldýðý bölümün adý "Þirket'in Kurumsal Ýnternet Sitesi ("www.doganburda.com.") Kurumsal Yönetim / Politikalar / Etik Kurallar bölümünde yer almaktadýr. "
    Kurumsal internet sitesinde kurumsal sosyal sorumluluk raporunun yer aldýðý bölümün adý. Kurumsal sosyal sorumluluk raporu yoksa, çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim konularýnda alýnan önlemler Þirket'te Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporu bulunmamaktadýr. Þirket'in faaliyetlerinin çevresel, sosyal etkisinin yüksek olmadýðý deðerlendirilmektedir. Þirket SPK Kurumsal Yönetim Ýlkeleri'ne uyuma azami özen göstermektedir. Sosyal Sorumluluk ile ilgili bilgilere Þirketin Kurumsal Ýnternet Sitesi ("www.doganburda.com.") Sosyal Sorumluluk bölümünde yer almaktadýr.
    Ýrtikap ve rüþvet de dahil olmak üzere her türlü yolsuzlukla mücadele için alýnan önlemler Þirket'in "Rüþvet ve Yolsuzluk ile Mücadele Politikasý" ile ilgili çalýþmalarý devam etmekte olup, tamamlandýðýnda yönetim kurulu onayýna sunulacaktýr.
    “Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    25,086
    KAP: DOBUR [ ] DOÐAN BURDA DERGÝ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Þ. 4. YÖNETÝM KURULU-I

Orjinal Link:

Dosyalar:

4. YÖNETÝM KURULU-I 2019-02-20
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    Ýngilizce
    4.2. Yönetim Kurulunun Faaliyet Esaslarý
    En son yönetim kurulu performans deðerlendirmesinin tarihi Yoktur
    Yönetim kurulu performans deðerlendirmesinde baðýmsýz uzmanlardan yararlanýlýp yararlanýlmadýðý Hayýr (No)
    Bütün yönetim kurulu üyelerinin ibra edilip edilmediði Evet (Yes)
    Görev daðýlýmý ile kendisine yetki devredilen yönetim kurulu üyelerinin adlarý ve söz konusu yetkilerin içeriði "Y. Begümhan Doðan Faralyalý (Yönetim Kurulu Baþkaný) Alfred Heintze (Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý) Melih Cem Baþar (Murahhas Üye) "
    Ýç kontrol birimi tarafýndan denetim kuruluna veya diðer ilgili komitelere sunulan rapor sayýsý Ýç kontrol birimi tarafýndan denetim kuruluna veya diðer ilgili komitelere sunulan rapor sayýsý 1 dir.
    Faaliyet raporunda iç kontrol sisteminin etkinliðine iliþkin deðerlendirmenin yer aldýðý bölümün adý veya sayfa numarasý Þirket'in Faaliyet Raporu'nun"Þirket'in Ýç Kontrol Sistemi ve Ýç Denetim Faaliyetleri Hakkýnda Bilgiler ile Yönetim Kurulu'nun Bu Konudaki Görüþü" baþlýðý altýnda yer almaktadýr.
    Yönetim kurulu baþkanýnýn adý Y. Begümhan Doðan Faralyalý
    Ýcra baþkaný / genel müdürün adý Melih Cem Baþar (Ýcra Kurulu Baþkaný)
    Yönetim kurulu baþkaný ve icra baþkaný/genel müdürün ayný kiþi olmasýna iliþkin gerekçenin belirtildiði KAP duyurusunun baðlantýsý Yönetim Kurulu baþkaný ve Ýcra Kurulu Baþkaný ayný kiþi deðildir.
    Yönetim kurulu üyelerinin görevleri esnasýndaki kusurlarý ile þirkette sebep olacaklarý zararýn, þirket sermayesinin %25'ini aþan bir bedelle sigorta edildiðine iliþkin KAP duyurusunun baðlantýsý Þirketimiz tarafýndan Yönetim kurulu üyelerinin görevleri esnasýndaki kusurlarý ile Þirket'te sebep olacaklarý zararlar için sermayemizin %25'ini aþan bir bedelle sigorta yapýlmamýþtýr. Ancak ortaklarýmýzdan Doðan Þirketler Grubu Holding A.Þ., kendisi ve baðlý ortaklarýnda görevli Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticileri ile ortak yönetimde ya da azýnlýk yönetiminde bulunan þirketlere atanan Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticilere yönelik, kanuni yükümlülüklerden doðan þahsi sorumluluklarý kapsayan bir çatý mesuliyet sigortasý yaptýrmýþtýr. Dolayýsýyla þirketimiz Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticileri bu sigorta kapsamýndadýr.
    Kurumsal internet sitesinde kadýn yönetim kurulu üyelerinin oranýný artýrmaya yönelik çeþitlilik politikasý hakkýnda bilgi verilen bölümün adý Yoktur.
    Kadýn üyelerin sayýsý ve oraný "Þirket Yönetim kurulu'nda 2 kadýn üye bulunmaktadýr. Bu itibarla Yönetim Kurulu'nda kadýn üye oraný 2/8 dir."
    Bildirim Ýçeriði
    Yönetim Kurulunun Yapýsý
    Yönetim Kurulunun Yapýsý
    Liste Numarasý
    Yönetim Kurulu Üyesinin Adý/Soyadý
    2 Alfred Heintze
    8 Dr. Matthias Karl Walter Wehling
    3 Yaðmur Þatana
    1 Y. Begümhan Doðan Faralyalý
    4 Melih Cem Baþar
    6 Elisabeth Carola Varn
    5 Karl Günter Sell
    7 Gündüz Kösemen
    Ýcrada Görevli Olup Olmadýðý
    5 Ýcrada Görevli Deðil (Non-executive)
    3 Ýcrada Görevli Deðil (Non-executive)
    4 Ýcrada görevli (Executive)
    2 Ýcrada Görevli Deðil (Non-executive)
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    25,086
    KAP: DOBUR [ ] DOÐAN BURDA DERGÝ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Þ. 4. YÖNETÝM KURULU-II

Orjinal Link:

Dosyalar:

4. YÖNETÝM KURULU-II 2019-02-20
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    Ýngilizce
    4.4. Yönetim Kurulu Toplantýlarýnýn Þekli
    Raporlama döneminde fiziki olarak toplanmak suretiyle yapýlan yönetim kurulu toplantýlarýnýn sayýsý 4
    Yönetim kurulu toplantýlarýna ortalama katýlým oraný 0.875
    Yönetim kurulunun çalýþmalarýný kolaylaþtýrmak için elektronik bir portal kullanýlýp kullanýlmadýðý Hayýr (No)
    Yönetim kurulu çalýþma esaslarý uyarýnca, bilgi ve belgelerin toplantýdan kaç gün önce üyelere sunulduðu Þirket Esas Sözleþmesi'nin "Yönetim Kurulu Toplantýlarý" baþlýklý 14'ünci maddesi gereðince bilgi ve belgeler toplantýdan 15 gün önce sunulmuþtur/sunulmaktadýr.
    Kurumsal internet sitesinde yönetim kurulu toplantýlarýnýn ne þekilde yapýlacaðýnýn belirlendiði þirket içi düzenlemeler hakkýnda bilginin yer aldýðý bölümün adý Þirket'in Kurumsal Ýnternet Sitesi ("www.doganburda.com.") /Kurumsal Yönetim/Esas Sözleþme/Yönetim Kurulu Toplantýlarý Madde 14 bölümünde yer almaktadýr.
    Üyelerin þirket dýþýnda baþka görevler almasýný sýnýrlandýran politikada belirlenen üst sýnýr Yoktur.
    4.5. Yönetim Kurulu Bünyesinde Oluþturulan Komiteler
    Faaliyet raporunda yönetim kurulu komitelerine iliþkin bilgilerin yer aldýðý sayfa numarasý veya ilgili bölümün adý Þirket'in Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
    Komite çalýþma esaslarýnýn duyurulduðu KAP duyurusunun baðlantýsý Þirket'in Kurumsal Ýnternet Sitesi ("www.doganburda.com.") /Kurumsal/Komitelerimiz bölümünde her bir komite için ayrý ayrý yer almaktadýr.
    Bildirim Ýçeriði
    Yönetim Kurulu Komiteleri-I
    Yönetim Kurulu Komiteleri-I
    Liste Numarasý
    Yönetim Kurulu Komitelerinin Adlarý
    5 Kurumsal Yönetim Komitesi (Corporate Governance Committee)
    7 Riskin Erken Saptanmasý Komitesi (Committee of Early Detection of Risk)
    1 Denetim Komitesi (Audit Committee)
    3 Kurumsal Yönetim Komitesi (Corporate Governance Committee)
    4 Kurumsal Yönetim Komitesi (Corporate Governance Committee)
    6 Riskin Erken Saptanmasý Komitesi (Committee of Early Detection of Risk)
    8 Riskin Erken Saptanmasý Komitesi (Committee of Early Detection of Risk)
    2 Denetim Komitesi (Audit Committee)
    Birinci Sütunda "Diðer" Olarak Belirtilen Komitenin Adý
    3 -
    5 -
    2 -
    8 -
    1 -
    6 -
    4 -
    7 -
    Komite Üyelerinin Adý-Soyadý
    4 Dr. Murat Doðu
    7 A. Didem Kurucu
    5 Hakan Kaya
    1 Dr. Matthias Karl Walter Wehling
    3 Gündüz Kösemen
    6 Gündüz Kösemen
    2 Gündüz Kösemen
    8 Hakan Kaya
    Komite Baþkaný Olup Olmadýðý
    3 Evet (Yes)
    1 Evet (Yes)
    2 Hayýr (No)
    4 Hayýr (No)
    5 Hayýr (No)
    8 Hayýr (No)
    7 Hayýr (No)
    6 Evet (Yes)
    Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadýðý
    3 Yönetim kurulu üyesi (Board member)
    1 Yönetim kurulu üyesi (Board member)
    6 Yönetim kurulu üyesi (Board member)
    2 Yönetim kurulu üyesi (Board member)
    5 Yönetim kurulu üyesi deðil (Not board member)
    7 Yönetim kurulu üyesi deðil (Not board member)
    8 Yönetim kurulu üyesi deðil (Not board member)
    4 Yönetim kurulu üyesi deðil (Not board member)

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    25,086
    KAP: DOBUR [ ] DOÐAN BURDA DERGÝ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Þ. 4. YÖNETÝM KURULU-III

Orjinal Link:

Dosyalar:

4. YÖNETÝM KURULU-III 2019-02-20
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    Ýngilizce
    4.5. Yönetim Kurulu Bünyesinde Oluþturulan Komiteler-II
    Faaliyet raporu veya kurumsal internet sitesinin, denetim komitesinin, faaliyetleri hakkýnda bilgi verilen bölümünü belirtiniz (sayfa numarasý veya bölümün adý) Þirket'in Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
    Faaliyet raporu veya kurumsal internet sitesinin, kurumsal yönetim komitesinin faaliyetleri hakkýnda bilgi verilen bölümünü belirtiniz (sayfa numarasý veya bölümün adý) Þirket'in Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
    Faaliyet raporu veya kurumsal internet sitesinin, aday gösterme komitesinin faaliyetleri hakkýnda bilgi verilen bölümünü belirtiniz (sayfa numarasý veya bölümün adý) Kurumsal Yönetim Tebliði (II-17.1.) ile düzenlendiði üzere Kurumsal Yönetim Komitesi, Aday Gösterme Komitesinin görevlerini de üstlenmiþtir. Þirketin Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
    Faaliyet raporu veya kurumsal internet sitesinin, riskin erken saptanmasý komitesinin faaliyetleri hakkýnda bilgi verilen bölümünü belirtiniz (sayfa numarasý veya bölümün adý) Þirket'in Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
    Faaliyet raporu veya kurumsal internet sitesinin, ücret komitesinin faaliyetleri hakkýnda bilgi verilen bölümünü belirtiniz (sayfa numarasý veya bölümün adý) Kurumsal Yönetim Tebliði (II-17.1.) ile düzenlendiði üzere Kurumsal Yönetim Komitesi, Ücret Komitesinin görevlerini de üstlenmiþtir. Þirketin Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
    4.6. Yönetim Kurulu Üyelerine ve Ýdari Sorumluluðu Bulunan Yöneticilere Saðlanan Mali Haklar
    Faaliyet raporunun, operasyonel ve finansal performans hedeflerine ve bunlara ulaþýlýp ulaþýlmadýðýna iliþkin bilginin verildiði sayfa numarasý veya bölüm adý Þirketin Faaliyet Raporu'nun /Finansal Durum bölümünde yer almaktadýr.
    Kurumsal internet sitesinin, icrada görevli ve icrada görevli olmayan üyelere iliþkin ücretlendirme politikasýnýn yer aldýðý bölümünün adý Þirketin Kurumsal Ýnternet Sitesi ("www.doganburda.com") /Kurumsal Yönetim/Politikalar/Ücret Politikasý bölümünde yer almaktadýr.
    Faaliyet raporunun, yönetim kurulu üyelerine ve idari sorumluluðu bulunan yöneticilere verilen ücretler ile saðlanan diðer tüm menfaatlerin belirtildiði sayfa numarasý veya bölüm adý Þirketin Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticilere Saðlanan Mali Haklar bölümünde yer almaktadýr.
    Bildirim Ýçeriði
    Yönetim Kurulu Komiteleri-II
    Yönetim Kurulu Komiteleri-II
    Liste Numarasý
    Yönetim Kurulu Komitelerinin Adlarý
    2 Kurumsal Yönetim Komitesi (Corporate Governance Committee)
    3 Riskin Erken Saptanmasý Komitesi (Committee of Early Detection of Risk)
    1 Denetim Komitesi (Audit Committee)
    Birinci Sütunda "Diðer" Olarak Belirtilen Komitenin Adý
    3 -
    2 -
    1 -
    Ýcrada Görevli Olmayan Yöneticilerin Oraný
    2 1
    3 0.66
    1 1
    Komitede Baðýmsýz Üyelerin Oraný
    3 0.33
    1 1
    2 0.33
    Komitenin Gerçekleþtirdiði Fiziki Toplantý Sayýsý
    1 4
    3 6
    2 4

Net Dönem Karý veya Zararý 2.479.818

6. Bu kadar haber nedir

SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu kadar gece yaRýsý haberi boþ habermi

SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by iki gozum Yazýyý Oku
    Net Dönem Karý veya Zararý 2.479.818
    Türk Ticaret Kanunu ("TTK"), Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve Sermaye Piyasasý Kurulu ("SPK") Düzenlemeleri, Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi ve diðer ilgili yasal mevzuat hükümleri ile Þirket Esas Sözleþmesi'nin ilgili hükümleri ve kamuya açýklamýþ olduðumuz "Kâr Daðýtým Politikasý" dikkate alýnarak;

- SPK'nýn Sermaye Piyasasýnda Finansal Raporlamaya Ýliþkin Esaslar Tebliði ("II-14.1 sayýlý Teblið") hükümleri dahilinde, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumu ("KGK") tarafýndan yayýmlanan Türkiye Muhasebe Standartlarý ("TMS")'na ve Türkiye Finansal Raporlama Standartlarý ("TFRS")'na uygun olarak hazýrlanan sunum esaslarý SPK'nýn konuya iliþkin Kararlarý uyarýnca belirlenen, baðýmsýz denetimden geçmiþ, 01.01.2018-31.12.2018 hesap dönemine ait Þirket'in "Bireysel Finansal Tablolarý" ("TMS/TFRS Bireysel Finansal Tablolar")na göre; "Ertelenmiþ Vergi Gideri" ile birlikte dikkate alýndýðýnda 2.479.818,00 Türk Lirasý tutarýnda "Net Dönem Karý" oluþtuðu,

- Vergi Mevzuatý'na ve T.C. Maliye Bakanlýðý tarafýndan yayýmlanan Tek Düzen Hesap Planý ("Muhasebe Sistemi Uygulama Genel Tebliði")'na göre tutulan 01.01.2018-31.12.2018 hesap dönemine ait yasal muhasebe kayýtlarýmýzda ("Yasal Muhasebe Kayýtlarý") ise 3.861.338,69 Türk Lirasý tutarýnda "Net Dönem Karý" oluþtuðu; ancak söz konusu yasal muhasebe kayýtlarýnda ayný zamanda 7.191.184,21 Türk Lirasý tutarýnda "Geçmiþ Yýllar Zararlarý" olduðu, görülerek,

- Yasal Muhasebe Kayýtlarý'ndaki 3.861.338,69 Türk Lirasý tutarýnda "Net Dönem Karý"nýn "Geçmiþ Yýllar Zararlarý"na mahsup edilmesi,

- Söz konusu mahsup iþlemi sonrasýnda Yasal Muhasebe Kayýtlarý'nda kalan 3.329.845,52 Türk Lirasý tutarýndaki "Geçmiþ Yýllar Zararlarý" sebebiyle herhangi bir kar daðýtým yapýlmamasý,

- TMS/TFRS Bireysel Finansal Tablolar'da yer alan ve daðýtýma tabi tutulmayan, 2.479.818,-Türk Lirasý tutarýndaki "Net Dönem Karý"nýn "Geçmiþ Yýllar Karlarý ve Zararlarý" Hesabý'na aktarýlmasý;

hususlarýnda pay sahiplerinin bilgilendirilmesine ve bu hususlarýn Genel Kurul'un onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir.

Sayfa 130/194 ÝlkÝlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •