KAP: DOBUR [ ] DOÐAN BURDA DERGÝ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Þ. 4. YÖNETÝM KURULU-III
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/741193
Dosyalar:
4. YÖNETÝM KURULU-III 2019-02-20
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
4.5. Yönetim Kurulu Bünyesinde Oluþturulan Komiteler-II
Faaliyet raporu veya kurumsal internet sitesinin, denetim komitesinin, faaliyetleri hakkýnda bilgi verilen bölümünü belirtiniz (sayfa numarasý veya bölümün adý) Þirket'in Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
Faaliyet raporu veya kurumsal internet sitesinin, kurumsal yönetim komitesinin faaliyetleri hakkýnda bilgi verilen bölümünü belirtiniz (sayfa numarasý veya bölümün adý) Þirket'in Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
Faaliyet raporu veya kurumsal internet sitesinin, aday gösterme komitesinin faaliyetleri hakkýnda bilgi verilen bölümünü belirtiniz (sayfa numarasý veya bölümün adý) Kurumsal Yönetim Tebliði (II-17.1.) ile düzenlendiði üzere Kurumsal Yönetim Komitesi, Aday Gösterme Komitesinin görevlerini de üstlenmiþtir. Þirketin Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
Faaliyet raporu veya kurumsal internet sitesinin, riskin erken saptanmasý komitesinin faaliyetleri hakkýnda bilgi verilen bölümünü belirtiniz (sayfa numarasý veya bölümün adý) Þirket'in Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
Faaliyet raporu veya kurumsal internet sitesinin, ücret komitesinin faaliyetleri hakkýnda bilgi verilen bölümünü belirtiniz (sayfa numarasý veya bölümün adý) Kurumsal Yönetim Tebliði (II-17.1.) ile düzenlendiði üzere Kurumsal Yönetim Komitesi, Ücret Komitesinin görevlerini de üstlenmiþtir. Þirketin Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeler ve Komiteleri bölümünde yer almaktadýr.
4.6. Yönetim Kurulu Üyelerine ve Ýdari Sorumluluðu Bulunan Yöneticilere Saðlanan Mali Haklar
Faaliyet raporunun, operasyonel ve finansal performans hedeflerine ve bunlara ulaþýlýp ulaþýlmadýðýna iliþkin bilginin verildiði sayfa numarasý veya bölüm adý Þirketin Faaliyet Raporu'nun /Finansal Durum bölümünde yer almaktadýr.
Kurumsal internet sitesinin, icrada görevli ve icrada görevli olmayan üyelere iliþkin ücretlendirme politikasýnýn yer aldýðý bölümünün adý Þirketin Kurumsal Ýnternet Sitesi ("www.doganburda.com") /Kurumsal Yönetim/Politikalar/Ücret Politikasý bölümünde yer almaktadýr.
Faaliyet raporunun, yönetim kurulu üyelerine ve idari sorumluluðu bulunan yöneticilere verilen ücretler ile saðlanan diðer tüm menfaatlerin belirtildiði sayfa numarasý veya bölüm adý Þirketin Faaliyet Raporu'nun /Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticilere Saðlanan Mali Haklar bölümünde yer almaktadýr.
Bildirim Ýçeriði
Yönetim Kurulu Komiteleri-II
Yönetim Kurulu Komiteleri-II
Liste Numarasý
Yönetim Kurulu Komitelerinin Adlarý
2 Kurumsal Yönetim Komitesi (Corporate Governance Committee)
3 Riskin Erken Saptanmasý Komitesi (Committee of Early Detection of Risk)
1 Denetim Komitesi (Audit Committee)
Birinci Sütunda "Diðer" Olarak Belirtilen Komitenin Adý
3 -
2 -
1 -
Ýcrada Görevli Olmayan Yöneticilerin Oraný
2 1
3 0.66
1 1
Komitede Baðýmsýz Üyelerin Oraný
3 0.33
1 1
2 0.33
Komitenin Gerçekleþtirdiði Fiziki Toplantý Sayýsý
1 4
3 6
2 4
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri