Þaka gibi ne isterlerse yapiyorlar
Þaka gibi ne isterlerse yapiyorlar
Alýþý satýþ satýþ i alýþ a çeviri yorlar
Yani duma duma dum ben kodum
Bir pasta atabilir misiniz
temcit pilavý gibi arada satýs hikayesi uyduruluyor dogan bunu satmadý cunku alýcý yok olsa satar kim napsýn boyle dandik trajý komik sirketibakýn durdo ya nerden nereye yukseldi bu hala gecen yýlki fiyatýnda durdo 10 tl olunca bu anca belki 1 tavan yapýp 3.50 anca olur .spek dandik tasýyamýyor zaten pahalý kagýt 2.70 den alýrým 3 ustu yine veririm ancak bundan anlar bu dandik baska da bundan daha birsey olmaz
![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
500000 lot hacim yaptýðý yukselis anca 3.09 bosuna uðraþma dandik spek alicak keriz yok köpeklerini comarlarini bir investing e yolluyorsin bir Twitter dan reklam yaptiriyorsun ama alicak keriz yok 😁hadi 2.70 de bekliyorum 😀
spek dandik yukarý tasýmýyor bu kagýdýn tavan noktasý 3.05-.3.09 arasý ...bu kagýt tavan olamaz en fazla herzamn ki gibi 1 devre keser devre acýlýr acýlmaz gelene gidene malý dagýtýr .devre kesici de 3.09 dan yukarý olmuycak sekilde ayarlar hep ..tahtacý dersen kendini zeki goruyor biliyor tabi kucuk yatýrýmcýnýn elinde 3.15 den itibaren yukarý kademelere dogru mal var o bakýmdan yukseltmiyor..ele vericek adam arýyor ama hep ben onun eline veriyorumyolu bulmuslar 2.70.3.09 arasý git gel bu aralýkta alýyor satýyor bende spek gibi yapýyorum
2.70 al 3.05 civarý sat
baska birsey bilmez bu kadar basit yukselmez kimse satmýyor cunku dedigim gibi kucuklerin maliyeti 3.15 den yukarýya dogru gidiyor mal toplamýyor toplamak istese tavan yapar zaten kalan kucuk yatýrýmcýda satar ceker gider bundan .borsada bosa yer kaplayýyor kendi alýyor kendine satýyor daha cok 2.70.3.09 arasý git gel yapar bizd alýp satarýz spek gibi
![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
E ne güzel iþte her gidiþ geliþte % 10 para kazanýyorsun, senin bu adamlarý sövmek yerine gidip ellerini öpmen lazým, kim kime % 10 veriyor bu devirde.
Yer Ýmleri