-

Originally Posted by
DRİZM
Maalesef bu konuda bilgim yok, dediğim gibi ben teknik kısmını kullanmıyorum.
Programın yardım masasına danışabilirsiniz.
o zaman bizde cok kafamizi bulandirmayalim
Tesekkurler.
-
Temettü veren hisseler zaten 70% 80% gibi bir oranda düşük beta'ya sahip oluyorlar. Verdiğim link'i bu nedenle ekledim. Beta filtresi olsa da olmasa da reel olarak performansı yüksek portföy elde edilecektir. Kendi açımdan kafaya takılacak bir durum değil. Aslında önemli olan uygulamak. İsterseniz tv ile filtreleyin, isterseniz başka filtreler ekleyin. Sharpe oranı yüksek, standart sapması düşük bir portföyümüz olursa reel kazanç ihtimali yüksektir.
-

Originally Posted by
flexy
Temettü veren hisseler zaten 70% 80% gibi bir oranda düşük beta'ya sahip oluyorlar. Verdiğim link'i bu nedenle ekledim. Beta filtresi olsa da olmasa da reel olarak performansı yüksek portföy elde edilecektir. Kendi açımdan kafaya takılacak bir durum değil. Aslında önemli olan uygulamak. İsterseniz tv ile filtreleyin, isterseniz başka filtreler ekleyin. Sharpe oranı yüksek, standart sapması düşük bir portföyümüz olursa reel kazanç ihtimali yüksektir.
5 hisseli TV ye gore secilmis, 03/01/2005 ile gunumuz arasinda 30121% deger kazanimi ongoren portfoy icin Sharpe=1.27 , Stand. Sapma=8.80 ve Beta=0.91 cikiyor?
-
Gayet güzel oranlar
-

Originally Posted by
flexy
Gayet güzel oranlar

Bu aksami gorup yarin sabahtan emirleri girecegim hayirlisi ile.
Umarim zaman bizi guldurur
Herkese bol kazanclar
-
Allah rast getirsin, bol kazançlar diliyorum sn. torwais.
-

Originally Posted by
flexy
Allah rast getirsin, bol kazançlar diliyorum sn. torwais.
Tesekkurler. Ilerleyen zamanlarda gelismeleri buradan paylasmaya devam edecegim.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri