Hayat hoþ gerisi boþ
Seni meþuuer etcem dediydim dimi ?
Bu topik açýldý açýlalý bu kalabalýðý gördü mu ya
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 19 kiþi okumaktadýr. (11 üye ve 8 ziyaretçi)
mert45, aliseal+, aytek3501, ayvagobeknuri+, erd+, Happy+, Jul Sezar, Rock'n Roll+, sinterklass+, Uyvar41+, vitocorleone
mert45 sözünde durur.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...591#post431591
Hayat hoþ gerisi boþ
Konu: Entegral Haber Ajansi
Slmlar Mert bey bu ayva gerçekten bu pozisyonlarý açýyorsa yakýnda patlar gibi ben söylediklerini pek yaptýðýný düþünmüyorum ama neyse. Ýyi akþamlar
puhahahahaaaaaayvagübek sayende 80 dene rep geldi
en son geleni paylaþayým
Hem rep'i gönderene hemide sana ...Sevgiler![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Madem paylaþtýnýz yazanýn ben olduðumuda ben paylaþayým, piyasa Realist olmaktan çýkalý çok oldu ve bir yöne evrildi, piyasa ile inatlaþmak adamý batýrýr, ha düþer mi belki düþer ama millet düþecek dedikçe piyasa inadýna yukarý koþuyor koþtukça þortlar don, donlar tanga oldu, büyük parayla inatlaþýlmaz hele ki bu konuda geçen sene mezbahaneye yollanmýþ olan "kuzu" takip edilmez, evet kuzu geçen yýl týrlarý doldurdu ama kendine inanan gariban Ky nin cesetleri ile doldurdu...
Neyse herkesin kendi aklý var, piyasa düþerde çýkarda tek yöne sürekli gitmez...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Gunaydin hocam...Nassin be ya?Hem rep'i gönderene hemide sana ...Sevgiler
Bir kuzu kurali hatirladim sincik, "mal destekte verilir."
Gassaray da hisse satmis. Gassaray derun bir gluptur. Þike davalariyla ilgili sezonda kume dusme hatti uzerinde dolaniyordu. Sezonun bitimine 3 hafta kala dusme ehtimalinden soz ediliyordu. Son 3 maci kazanmisti.
Demek ki, bir sene sonra sike davalarinin acilacagini biliyorlardi.
Gassarayliyiz abi...
Yer Ýmleri