Originally Posted by
ayvagobeknuri
Bu forumda kamuoyu olusturmak mumkun degildir. Bu forumdaki yatirimcilarin hepsini toplasan tirnagin ucu etmez.
Siradisi keyif nickli kisi, belki 10 seneden fazla zaman once platoda analez yapan biriydi. Kuzu kadar olmasa da borsanin efsanelerinden biridir. Borsada kucuk yatirimci belirleyici degildir. Ne algisi yapacak?
Pozisyonu var, geliyor baslik aciyor ve sentimente bakiyor. Kendinizi fazla onemsemeyin...
Kendimizi fazla önemsemiyoruz ama bir çýð bile küçük bir kar topuyla baþlayabilir yada daha popüler olan þekliyle "kelebek etkisi" adý verilen teori var, herþeyi geçtim bu forumun yüzlerce üyesi var, üye olmadan bu forumu okuyanlar var, bu insanlarýn hergün etkileþime girdiði insanlar var, þimdi bir sayý sallasam çok afaki olacak ama burada yazýlan çizilenler ülkede/borsada etkisizdir demek çok yanlýþtýr.
Sýradýþý Keyif profesyonel bir insan ama piyasalar konusunda deðil algý yönetimi konusunda o baþlýktada 3-5 kere yazdým bunu sonra býraktým, çünkü adam her gün o baþlýða gelip ayný þeyi farklý aðdalý cümlerle tekrar tekrar yazarak insanlarý sürü haline getirip tek yöne sürdü, bu olay bu forumda ilk deðil, o týrnak ucu olan insanlarýn para ve pozisyon miktarlarýnýn az olduðunu düþünmüyorum, yoksa adam hergün buraya gelip bu kadar emek harcamaz...
Neyse ben uyarýmý yapmýþtým içim rahat herkesin kendi aklý var, sanal alem sahtekar/paralý silahþör kaynýyor, yazýlan her yazýya þüpheyle yaklaþmak lazým, son olarak akademik çalýþma yapmaya kalktýðýmda gördüðüm bir gerçek þu dur ki "ÝNTERNET BÝLGÝ ÇÖPLÜÐÜDÜR, BÝLGÝ KAYNAÐI DEÐÝL"
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri