Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 85/119 İlkİlk ... 3575838485868795 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 673 - 680 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...28#post1747928

#####
    BAKIN ben buradan ve diğer başıklarımdan bunları yazıp vatandaşı korumak adına bilinçlendirdiğimden bu zamana borsa neden ve nasıl çıkıyor biliyor musunuz?
    anlatayım vatandaş kademeli satıyor hisselerde endeksi toplayan kişi veya kişilerde ellerindeki GÜÇ printerdan basılmış yeşil banknotlar olduğundan devamlı alıyor yukarıya doğru amaç bilinç altına bakın sattınız biz çıkacak demedik mi olarak yerleşecek vegidp yukardan mal alacak bir ÇOK acemi
    bunları engellemek adına bir şeyler öğretebiliyorsam ne mutlu bana

NİSAN düşüşü sert olacak AYLIK graifklerde çalıştığım için zamansal SAPMA olabiliyor ancak ne kadar veya kaç ay olabilir ki zamansal sapma?

olsun olsun iki BAR bilemedik 3-4 barlık yer kaplasın.

kısacası birileri sizin elinize yukarıdan mal verip krizi çıkartmasın diye uğraşıyorum onlarca ocak sönmesin diye çabaladık bu zamana kadar.
    isterseniz mal alın ve sizde görün neler olabileceğini.

#####
    Benim AYLIK grafiklerde yanılma olur mu?
    olursa ne kdar olur her şey BORSa cephesinde zirveye bağlı
    ben halen söylüyorum son bir SERT 127500 ile 133550 denenebilir ama bu artmış faiz ortamında kimse elindeki DÖVİZİ satıp girmez herkes döviz çıksın satayım nisan mayıs gibi borsaya gireyim diye bakıyor belki endeks 80 000 bile olabilir mayısta bilemeyiz ancak bildiğim tek konu insanların içindeki zengin olma hırsını kullanıyorlar.
    AZ kazanın ÖZ kazanın ama YETER Ki kazanın tek tavsiyem budur.
    %10 gördün mü bir ayda KAÇ hemen
    FIRSATLAR bu kadar ACEMİ ve enayi varken ASLA bitmez demiş bir atasözü.
    başka diplere çekilecek hisse mutlaka bulursunuz.
    bakın COMDO ve prkme örnek olsun size kaç yıl bilançolar ile oynayıp süründürdüler o yıllarda SAT al veya al sat yapan mı kazandı yoksa bekeleyip ilk çıkış fırsat deyip satan mı?
    ####
    karelde örnek olsun

####
    OZGYO konusunda halen fikrim geçer li 1,36-1,28tl ye gelirse alım yaparım veya altına oradan tepki ile satarım.
    bunu yazdık millet kademeli satmış olacak ki bu seviyeyelere geldi.benim mantık geçerli kısacası vatandaş satar yön yukarı döner.
    belli hisselerde var ki alındıkça düşürmüyorlar.
    BU SERT düşüşler SHORT yapanları ihya ediyor .ertesi gün inadına sert ykarı yapıor ama güç yetmiyor bandı kırmaya.BAND düşey olduğu için
    daha düşükler görülmeli
    .
    olsun görülmesin diyelim tüm tahminlerim 2020 ve 2021 yılları için yukarıdaki linkteki tutmadı diyelim
    ne yaparsınız söyleyeyim
    BORSANIN göreceği zirve EKSİ %61-65 düşün yeni DİPLERİ BULURSUNUZ
    yeni dipleri en az 2 YIL taramalı grafik 3,yıl sonunda çıkış başlar.
    ve diplere göre 10 misli getiri yapar sizi zengin eder YETERKİ sabırla bekleyin.
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...28#post1747928

unutmayın 2020 ve 2021 için nakit gücü olarak kenarda tutmanız gereken miktarları döviz olarak tutmanız daha mantıklı olur
    kesinlikle DÖVİZ i banka hesabında tutmamalısınız.
    çünkü belli HAREKETLERİ sizin aleyhinize kullanan bankalar kardeştir ve vatandaşı düşman ve yolunacak tavuk olarak görürler.
    ####

kenarda altın da tutmanız gerekli çünkü altın 2019da 1900-ile 2100 dolar ı bile görebilir formasyon grafikleri derki
    maksimum 2109dolar
    2018 yılı içinde ise mutlaka 1618 dolar geçilmeli
    hatta 1660dolara kadar bile çıkabilir .
    #####
    kesinlikle borsamızda SANAL bir hareket var ve linkteki GRAFİKLER gibi
    %61 lik bir düzeltme veya %69 bir düzeltme görülecektir zirvelere göre.

işte o zamana kadar SABIRLA beklerseniz devamında ise 2 li veya 3lü dipte görülecek çünkü
    diplerden sonraki 5 -6 yılda
    10misli kazanacaksınız.yeterki ihtiyacınız olmasın o miktarlara.

#######

Hatırlar mısınız bilmem 1994 krizini veya 1998 i veya 2000 krizini? veya 2008 krizini
    hani şu acemilerin TAKİP ettikleri PD/dd oranları veya F/K oranları diplerdeydi
    koskoca granti banksası 0,3 pd ile işlem görüyordu.
    halkb ise 0,25 ti
    şuan 17tl olan thy grafikten bakılırsa 60 kuruş gösteriyor ama 1,2tl olması gerekli bölündüğü için ve 0,2 pd ile işlem görüyordu
    kısacası borsacı tabiri ile "bunun adı borsa kim kime corsa" veya " ucuzun ucuzu vardır" veya dibin dibi veya "kriz psikolojisi"
    Borsanın mantığına göre belli hisseler TAŞINIR çünkü tek bir sahibi kalmıştır.bunu kimler bilir ? aracı kurumlar aralarında paslaşır belli bilgileri ve daima sisteme çalışırlar asla vatandaşa Çalışılmaz
    hep söylerim borsa belli kişileri zengin etmiştir bunlardan birisi benim uzaktan bir akraba ama görüşmüyorum 4.kuşak olduk çünkü ve hayatımda bir kez gördüğüm bir kişi belki 5,kuşak bile olabilriz.
    1990larda işlettiği paranın büyüklüğü 60 trilyonda olabilir yurtdışında fabrikaları falan var biz ise bildiğiniz emek karşılığı iş yapan işçi sınıfıyız bize kimseden birşey isteme öğrettiler çünkü doğru ve bildiğin yolda ilerlemeyi öğrettiler okumayı araştırmayı öğrettiler.
    bu miktarın yarıdan fazlasını belki 2/3 ünü yine borsada kaybetti çünkü birşey bilmiyordu halen de bildiğiniz sanmıyorum o yıllarda bizde bilmiyorduk çünkü araştırma imkanımız yoktu öğrenme imkanımız yoktu.şimdi olanaklar çok fakat televizyonlar ve dergiler parayı BASTIRANA çalıştıkları için vatandaşın beynine zengin olma hırsı aşılıyor aslında kimin bu dünyada ne yiyeceği daha doğduğunda belli oluyor fakat dinen sakıncalı olan bir nevi şirk koşma teması devamlı beyinlere kazınmakta.
    bakınız:http://www.hisse.net/topluluk/showth...86#post1706986
    kısacası TOPlumda ve günlük yaşantımızda insanlara motivasyon ADI altında şirk koşmak ve kadere isyan öğretiliyor.

2. Ey! Ersoydelta! HALKB ne oldu senin tahminler? kriz zamanları bedava fiyatlara hisse alıyorduk haklı olduğun nokta tamamda,hiç düşünmüyorsun değil mi halkbank o fiyatlara inerse ne diyeceksin merak ediyorum oldu ki 5 liraya düştü kriz ön görüsü olan sen değil sanki başkası

3. http://www.hisse.net/topluluk/showth...02#post1769602
    bu mesajımdaki içindeki linklere ve linklerin içindeki linklere tıklayıp okuyun önce.

Ben Ne demişim ki HALKB için? martta veya mayıs arası olan düşüşte görebileceği dipleri söyledim sadece
    olur mu olabilir isterse 4 tl bile olur ama ne zaman önemli olan bunları bulabilmek.
    BOrsada iki konu önemlidir birincisi "Öngörü"
    ikincisi "Temel analiz"
    teknik ise sadece nerede kaça kadar gelir bunu söyler
    Kriz zamanı hangi hisse kaçlara kadar düşmüştü biliyorsunuz HIZLI bir düşüştü
    bu gidişte zaten aynı senaryo yaşanacak
    hiç yabancı basın takip etmiyorsunuz ki? varsa yoksa yerli parayı basana haber yapan televizyonlar .

####
    aratın bu kelimeleri araştırın "nostradamus 2021 "
    Predictions for 2017-2021 from a Nostradamus Expert"

####
    Altın fiyatları ile petrol fiyatları çok önemli şuan
    Takip etmekte fayda var
    DIŞ borç ödemesi mart ve nisanda yükseliyor mini bir kriz çıkabilir bu ise dövizi fırlatabilir.
    ki benim tahminlere yakın bir mantık.
    bitcoin dediğimiz olay ise gizli şifreler içinde güvenilmez bir olgu ancak onu emin olun 100 000 dolar bile yaparlar
    ####
    unutmayın bizler sattık diye borsa buralara geldi herkese bu fiyatlardan pazarlayanların yatacak yerleri yok ama en çok parayı onlar kazanıyor
    adamların transfer ücretleri futbolcular KADAR.
    şuan ben olsam hangi ülkeye para yatırırım?
    amerika mı tr mi yoksa şuan revaçta başka bir ülke var mı? veya asi çocuk yunanistan mı?
    1-yunanistan dipleri bozmaz çünkü halkı çok aSİ laf dinlemez yönetmek zor.
    2-abd krize girecek 2021 de dipleri görebilirler
    3-şuan RALLİ havasında olan belli bir ülke var ama kimseye söylemem ben oraya yatırım yapacam önce ben diplerden almalıyım.
    neyse suriye içinde ortam iyice ısınırsa maşa el yakar unutmayın.
    iran olaya el atar mı bilinmez.
    ve geçen haftaki haberde önemli "israil suriyedeki Iran üstlerini vurdu"
    al işte savaş sebebi neden bizim medya bunları göstermez?
    #####

4. Ersoy efendi en son Suriyeden tarla alıyordun ;) Yine yanlış zamanlamaydı... Suriyeye huzur kolay gelmeyecek. Orası ring çünkü; hesaplaşmalar hep orada.

İsrail - İran üzerine ...
    http://nationalinterest.org/blog/the...ext-year-24640

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,541
    Blog Entries
    3
    ersoycummm....
    bi ay daha devirdük...

nassın....

bi çınlamanay oldumu....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

6. Ersoy; Dolar, Şubat 2018'de 4.21 TL olacak demişti. Maalesef Şubat geçti. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık değil mi?

LG-H525 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Harbi ihbar etmeyecem senin kafanı güzel yapan şeyden istiyorum

8. Dünyalı vatandaşlar bu yatırım işlerinde YALNIZ başlarına maalesef sistem YOLMA üzerine kurulu,
    PAZARLA sat mantığı daima geçerli
    BENİ takip eden bunca insana teşekkür
    belli bir süre yazamayabilirim bu yüzden SİZE tek tavsiyem
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...50#post1772150
    link içindeki linkler ve içindeki linkleri tek tek okumanız ve 3 adet forumumu baştan SONA zahmet edip inceleyerek okumanız olacaktır.
    #####
    Haklı mıyım? sonuna kadar haklıyım. ki bunu yapılan saldırılardan anlayabiliriz.
    unutmayın bir kaç PAZARLAMACI sizin düşüncenizi değiştirip krizin içine çekecektir.FARK ettiğinizde ise çok geç olacak
    insanoğlu çok karaktersizdir çok bencildir.bu yüzden Allah daima bir kitap bir peygamber indirmiştir belki akıllanan kafasını kullanmayı bilenler olur diye
    ancak mağlum gıdalarımız bile artık Gerizekalılık yapıyor bilimsel olarak tespit edilmiştir.
    unutmayın dünyanın görüp görebileceği en büyük FİNANSAL kriz kapıda.devamında mutlaka bir bahane bulup RALLİ yapılacaktır
    bakın PAYLAŞTIĞIM grafikler örnek olsun.
    ADAMLAR halen pazarlama peşinde çünkü yüksek faiz ortamında taşıdıkları MAL kadar aylık FAİZ zararları oluyor.
    GERÇİ onlar için Sınırsız para basma yetkisi olunca zaten faizin bir etkisi onlara yok ama parayı basıp devletlere borç verip faizi ile isteyerek tüm insanlığı köle yerine koyuyorlar.ve kimse ses çıkartmıyor çok ilginç ve vahim kısım burası üstelik yasa koyanlarda onlar.
    ####
    neyse HALKB evet 5 tl olabilir çünkü PD/DD ile FK oranları 2008 krizinde 0,25pd ye kadar düşmüştü benim hatırladığım.
    ancak ORAARA kadar gelsin elinde nakit olan ben ve çevrem yine BİR sinyal veririz şimdi alın diye.

Sayfa 85/119 İlkİlk ... 3575838485868795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •