http://www.hisse.net/topluluk/showth...28#post1747928
#####
BAKIN ben buradan ve diðer baþýklarýmdan bunlarý yazýp vatandaþý korumak adýna bilinçlendirdiðimden bu zamana borsa neden ve nasýl çýkýyor biliyor musunuz?
anlatayým vatandaþ kademeli satýyor hisselerde endeksi toplayan kiþi veya kiþilerde ellerindeki GÜÇ printerdan basýlmýþ yeþil banknotlar olduðundan devamlý alýyor yukarýya doðru amaç bilinç altýna bakýn sattýnýz biz çýkacak demedik mi olarak yerleþecek vegidp yukardan mal alacak bir ÇOK acemi
bunlarý engellemek adýna bir þeyler öðretebiliyorsam ne mutlu bana
NÝSAN düþüþü sert olacak AYLIK graifklerde çalýþtýðým için zamansal SAPMA olabiliyor ancak ne kadar veya kaç ay olabilir ki zamansal sapma?
olsun olsun iki BAR bilemedik 3-4 barlýk yer kaplasýn.
kýsacasý birileri sizin elinize yukarýdan mal verip krizi çýkartmasýn diye uðraþýyorum onlarca ocak sönmesin diye çabaladýk bu zamana kadar.
isterseniz mal alýn ve sizde görün neler olabileceðini.
#####
Benim AYLIK grafiklerde yanýlma olur mu?
olursa ne kdar olur her þey BORSa cephesinde zirveye baðlý
ben halen söylüyorum son bir SERT 127500 ile 133550 denenebilir ama bu artmýþ faiz ortamýnda kimse elindeki DÖVÝZÝ satýp girmez herkes döviz çýksýn satayým nisan mayýs gibi borsaya gireyim diye bakýyor belki endeks 80 000 bile olabilir mayýsta bilemeyiz ancak bildiðim tek konu insanlarýn içindeki zengin olma hýrsýný kullanýyorlar.
AZ kazanýn ÖZ kazanýn ama YETER Ki kazanýn tek tavsiyem budur.
%10 gördün mü bir ayda KAÇ hemen
FIRSATLAR bu kadar ACEMÝ ve enayi varken ASLA bitmez demiþ bir atasözü.
baþka diplere çekilecek hisse mutlaka bulursunuz.
bakýn COMDO ve prkme örnek olsun size kaç yýl bilançolar ile oynayýp süründürdüler o yýllarda SAT al veya al sat yapan mý kazandý yoksa bekeleyip ilk çýkýþ fýrsat deyip satan mý?
####
karelde örnek olsun
####
OZGYO konusunda halen fikrim geçer li 1,36-1,28tl ye gelirse alým yaparým veya altýna oradan tepki ile satarým.
bunu yazdýk millet kademeli satmýþ olacak ki bu seviyeyelere geldi.benim mantýk geçerli kýsacasý vatandaþ satar yön yukarý döner.
belli hisselerde var ki alýndýkça düþürmüyorlar.
BU SERT düþüþler SHORT yapanlarý ihya ediyor .ertesi gün inadýna sert ykarý yapýor ama güç yetmiyor bandý kýrmaya.BAND düþey olduðu için
daha düþükler görülmeli
.
olsun görülmesin diyelim tüm tahminlerim 2020 ve 2021 yýllarý için yukarýdaki linkteki tutmadý diyelim
ne yaparsýnýz söyleyeyim
BORSANIN göreceði zirve EKSÝ %61-65 düþün yeni DÝPLERÝ BULURSUNUZ
yeni dipleri en az 2 YIL taramalý grafik 3,yýl sonunda çýkýþ baþlar.
ve diplere göre 10 misli getiri yapar sizi zengin eder YETERKÝ sabýrla bekleyin.
Yer Ýmleri