50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
daha garpuz kescedük...
gitmek yoqh...
cýzýtdurmaya devam et...
beh eglenceli oliy....
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
Ulan gidiþin bile yanlýþ zamanlama yaa ;))
"Ayý" dediðin borsa düþerken gider mi yaa
http://www.hisse.net/topluluk/showth...16#post1800616
2021 2020 yýllarýnda Herkes kriz kriz diye baðýrýrken ben ALIM ALIM diye söylemlere baþlarým
link içindeki linkleri okuyunuz.
DOLAR tavaný görülüyor halen BAKIN birileri nedense 4,70in altýna BIRAKMADI dolarý
EURO daha hýzlý getirecek
NÝSAN sonuna kadar EURO 4,89 a kadar týrmanýp 4,70 e geri gelir oradan vermezler ALTLARA daha ve ZÝRVE arar kendine 5,25leri görür
Haziran gibi teknik analizde görürsünüz fiyatlarý ancak zmanlama hafif kayabilir
bakýn ne dedim EYLÜL 2017 de 3,35 altýna inidrmezler demedim mi? aylarca ne oldu?
ben bir þey söylüyorsam elbette oluyor çok ilginç deðil mi?
#####
Koskoca Sabancýsý koçu büyük þirketler turkcell bile kendi hiselerini 500 000 000 dolarlýk satmadý mý MAYIS ayýnda 2017 de?_
adamlarýn bildikleri birþey yok mu sizce?
piyasada REELde kriz zaten var
insanlar harcýyor iþte bu HARCAMA istekleri KRÝZLERÝ daha þiddetli yapýyor çünkü ödemek için nakit yoksa HERÞEY daha da diplere gider bunu unutmayýn
#####
####
KISACASI piyasayý izleyen PROGRAM veya siz nasýl adlandýrýrsanýz ALGORÝTMA da diyebilirsiniz BÝREYLERÝN
hesaplarýnda ki BOÞtaki PARA miktarýna göre KRÝZ yaratabiliyor.
HERKES hissede mi HÝSSE piyasasý diplere gidiyor
HERKES dövizde mi döviz baskýlanýyor ama bir yere KADAR bakýn NÝSAN 2017 de yazmadým mý EYLÜL e kadar DOLARI 3,35lere kadar baskýlayacaklar diye?
veya ALTIN mý altýn baskýlanýyor
iþte bu yüzden VATANDAÞA söylediðim tek ÞEY piyasaya Elindekileri göstermemeleri ALTIN mý alacaksýn KAYITLI hesapta tutma
DÖVÝZ mi alacaksýn KAYITLI hesapta tutma
####
PLATIN mý alacaksýn kayýtlý tutma
petrol mu alacaksýn kayýtlý tutma
####
ancak paylaþtýklarým gibi akýl KITSA ne anlatsak BOÞUNAdýr.yukarýda ki MESAJ no 684 te paylaþtýðým link ve içindeki linklerdeki YAZILARIMI okuyun ve forumlarýmý BAÞTAN sona okuyun biraz anlatabilirsem ne mutlu bana.
####
bakýn mesela PRKME yýllarca süren operasyon hisseyi önce ÇÖP gösterdi TEMEL deðerlerde ve baskýlandý sattýrýldý ve ralli yapýldý
COMDO çok paylaþýlýyordu 2014te ne oldu 2-3 yýl operasyon yapýldý ÇÖP gsterildi TOPLANDI bir kaç ayda %300 getirildi
ve 60tl hatta 100tl olacaktýr bundan nasýl eminim diyorsanýz
ARAÞTIRINIZ avrupanýn OTOMOTÝV devlerine kim parça üretiyor
OTKAR vs .gibi ralli yapacaktýr veya þu meþhur hisse gibi sadece DÝNGÝL üretmüyor
bakýn araþtýrýn
KAREL mesela en dipleri gördü fazla oynayamadýlar TEMELLeriyle 3 kaðýt bizde çok .ne oldu 1,5tl idi 5 oldu yazdýk 12tl yi kýracak dedik 7tl yi aþtý
RYSAS,ESCOM,EDIP,ve söylediklerim hep tutmadý mý
ALBRK yý düþecek dedim 1,10 yi gösterecekler topladým çok þükür 0,90 ý bile gösterebilirlerdi birirleri sabýrsýzlýk yapýp eldekini BASINca ralli yapmadý mý?
tam o sýrada TAHTAYI takip ediyordum bir küçük yatýrýmcý aslýnda küçük sayýlmaz milyon lot bastý çünkü tavana kadar
satýnca ralliyapmadý mý
?tam o sýrada AL sinyali verdi yazmadým mý 1,15tl idi?
bakýn birileri beni sevmez ancak birileri ise o sevmeyenlere izin verdikleri için belki yazdýklarýma ara verecem. bu yüzden yardýmcý olabilecek tüm yatýrýmcýlar forumlara iyi kötü birþeyler yazarsa çk iyi olur.
yazmaktan vazgeçmeyin çünkü bu piyasada her þeyin konuþulmasý lazým... olumsuz mesaj yazanlar okumayýversinler ve artýk her yerde tek sesliliðe karþý çýkýlmasý gerekir...
Valla kendi adýma forumun en önemli ilk 3 topiðinden biri.Kimse gerçekleri sevmez.Sayýn ersoydelta hisselerin yorumlandýðý övüldüðü bir forumda kriz olabilir diyor en doðrusunu yapýyor.Bence de olacak da zamanlama nedir tevatür muhtelif))))))
Ya arkadaþlar tamam bizde özgürlükçüyüz farklý sesleri duymaktan yanayýzda;
Bu Ersoydelta denen arkadaþ o kadar hatalý öngörüsüne raðmen bir özür dilemeyip her geldiðinde ülke yandý bitti hepimiz mahfolduk edebiyatý yaparak neyi amaçlýyor?
2020-2021 de kriz olacakmýþ.Ya ben böyle saçma biþey duymadým.Neye göre tarih veriyorsun?Nerenden uyduruyorsun?Nostradamus musun?
Yakýn bir tarihte büyük çaplý bir ekonomik kriz öngörüyorum.Pek tabi yanýlabilirimde ama bu bu durumlardan ve bu hatalardan bu çeþit bir öngörüm var diyebilirsin.Kimsede sana çemkirmez.
Ama arkadaþ diyorki 50 tane linkteki tüm yazýlarýmý okuyun beni öyle anlayabilirsin falan sen kimsin?
Bu memlekette ben oldum delisi yüzünden çekmediðimiz kalmadý.Azcýk insaflý olun.
Ýþte arþiv gözümüzün önünde.5 tane doðru çýkmýþsa 20 tane hatalý öngörün var hala ben demiþtim sahtekarlýðýndasýn.
Yönetimden ricam topiðin çöplüðe gömülmesidir.Üslubu ve kriz edebiyatý fazlasýný hakediyor.
Yer Ýmleri