Sayfa 621/1006 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sportivo Yazıyı Oku
    Teb web şube aç kapa 17.50 günlük

İlla uğraştırıyorlar adamı ya.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teb in şartları neler hocam. Yakında bi şube var, olmadı gidip hesap actirayim. Burger yamuk yaptı bize.

Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Burgerden geçen hafta 16.65 den açtığımız güldüren düşük kaldı, mt ile konuştum güncelleyin diye, o şekilde güncelleme yapamıyoruz, bir sürü müşteri bu yüzden cikti bizden, ama bişey yapamıyoruz diyorlar. Vakıfbank hariç başka en iyi.gunluk neresi var, biraz daha parkedelim günlükte.

Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Teb in şartları neler hocam. Yakında bi şube var, olmadı gidip hesap actirayim. Burger yamuk yaptı bize.

Burger nispi olarak küçük çaplı bir banka. Çok fazla sayıda kişinin günlük faizde devam etmesi küçük bilançosundan ötürü uygun olmayabilir. O nedenle büyük bankaların günlük faizleri ile belirli bir uç noktadan sonra ayrışması normal olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. şimdi halkbank topkapı 400k 17,75 eski yeni yok bizde hepsi aynı dedi onunyalancısıyım ve bankaların tüm şubeleri farklı oran çekiyor herkesin bilgisine alternatif bir şube 17 diğeri 17,50 çekti

4.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku

Miktara bağlı ama teb deki oran aynısını normal günlük alırsın Burgan dan

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Miktara bağlı ama teb deki oran aynısını normal günlük alırsın Burgan dan

Bendeki.miktar 350k+

Teb de bosta bise kalıyor mu. Burgerde 2000 boşta kalıyor, günlük 16.65 alıyorum.

Evr Guest
    Dolar her yükseldiğinde başarılarını gururla paylaşan arkadaşların dikkat dağıtmasından kaynaklı olarak her seferinde kendime tekrar sorsam da, Türkiye'de yaşayan TL kazanan TL harcayan biri olarak yabancı para birimi ile yatırım yapmayı ben bir türlü kabullenemiyorum. İşler kendileri için iyi giderken tavsiye veren çok oluyor, ama tek yol dolar türü yorumları ben mantık çerçevesinde konumlandıramıyorum. %100 TL mevduatta duran ve işinden gücünden ötürü bu konuları takip etmeye pek zaman ayıramayan ve riskli ve sonu belirsiz yatırımlardan rahatsız olan biri için dolar takip etmek doların nereye gittiğini umursamak gerçekten gerekli midir? Yatırım tavsiyesi olmasın bir yorum yapabilir misiniz en azından? Yani dolar ne kadar yükselirse yükselsin eninde sonunda faiz zaten artmaz mı? Al sat yapmadıktan sonra mevduatçı için dolar takip etmeye zaman harcamanın bir anlamı var mıdır?

Evr Guest
     Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Bendeki.miktar 350k+

Teb de bosta bise kalıyor mu. Burgerde 2000 boşta kalıyor, günlük 16.65 alıyorum.

3500 boşta kalıyor, 750.000'e kadar %17.5 veriyor. 90 gün geçerli.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/

Düzeltme: 250.000 üstü 5.000 boşta kalıyormuş.

8.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Bendeki.miktar 350k+

Evet kalıyor kademeli olarak artıyor tebde boşta miktar 25 yaşından büyük isen .

Düz günlük için mt ye sorun Burgan’a boşta kalmıyor ama oran güldürenden düşük sayılır

Sayfa 621/1006 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •