Sayfa 670/1006 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    seçimde bence İnce kazanır ve meclis millet ittifak + hdp bloku eline geçerse o zaman bence dolar ve faizlerde bir gevşeme görülür...ama Erdoğan ve cumhur ittifakı olursa bence yandı gülüm keten helvam diye düşünüyorum.
    dolarda düşüş olmayabilir, ancak faizlerin yükselişi sınırlanabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Bugün yine tcmb likidite açığını tarihi yüksek seviyede bir fonlama ile kapattı.

Miktar : 131 milyar TL
    Ağırlıklı ortalama fonlama faizi: *%17.77*

Böylelikle ilk defa AOFM tcmb politika faizinin üzerine çıkmış oldu. Büyük bir ihtimalle tcmb kontrollü olarak 1 haftalık repo miktarını kısarak tekrar GLP kanalından seçim öncesi bir faiz müdahalesi yapmaya çalışıyor.

Bu adım iki şekilde yorumlanabilir.

1-Ya bir sonraki toplantı için faiz artışı sinyali veriyor. (tabii bu durum uzun süre devam ederse) ki bu olumlu.

2- Ya da sadeleşme politikasını sakatlayarak eski sistemdeki gibi karmaşık bir mekanizma ile piyasaya müdahale etmeyi tercih ediyor. Eğer böyleyse işte bu olumsuz.

Yarınki fonlama verilerine göre daha detaylı bir bilgi edinebiliriz. Tcmb GLP faizini açıklamayacağını söylemişti. Ancak görünen o ki bazı bankalar az da olsa bu kanaldan para talep etmeye başlamış ve bu nedenle fonlama faizi tcmb'nin politika faizinin üzerine çıkmış.

Haydi hayırlısı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    burganda 150k param vadenin son günü eft yapmak istedim.neyse normalde mobilden her işlemi yaparken resmen o gün hesabım kitlenmiş gibi hiçbir işlem yapamadım.neyse bankaya gittim hesabınıza bir bakayım dedikten 5 dk sonra mobilden işlem yaptım.yani bu çakallar bi haltlar karıştırıyor bence.amaçları eftyi zorlaştırma gibi dikkat edin

4. Vakıfbank özel bankacılık 1.76 m 19.20 teklif etti kabul etmedim vade yarın doluyor muhtemelen Halkbank ta olacağım 19.20 nin kim üzerini verirse

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    burganda 150k param vadenin son günü eft yapmak istedim.neyse normalde mobilden her işlemi yaparken resmen o gün hesabım kitlenmiş gibi hiçbir işlem yapamadım.neyse bankaya gittim hesabınıza bir bakayım dedikten 5 dk sonra mobilden işlem yaptım.yani bu çakallar bi haltlar karıştırıyor bence.amaçları eftyi zorlaştırma gibi dikkat edin
    Bugün burganın sistemlerinde sorun var
    3 saat önce girememiştim
    Şimdi de çok yavaş

6. Dolar mevduat faizinde oran verebilecek arkadaşlar Şekerbank gece gündüz de eskiden 4,25 oran vardı Şimdi ???

7.  Alıntı Originally Posted by Gessle Yazıyı Oku
    Dolar mevduat faizinde oran verebilecek arkadaşlar Şekerbank gece gündüz de eskiden 4,25 oran vardı Şimdi ???
    Gece gündüz bitmiş. Artık kişiye göre , o günkü ihtiyaca göre gecelik faiz veriyorlarmış. Bugün bana 17 teklif ettiler. Dolar 4 müş , ama 4.10 alabiliriz dediler. Hayırlı işler dedim ve arama sırasında en sona attım.

8. Abank 18,5

Sayfa 670/1006 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •