ustadlar benim akbank ve isbank ta hesaplarim var 2 milyon tl icin nasil bir yatirim tavsiye edersiniz akbanki aradim aylikta 18 civari bir vadeden bahsetti su gunluk faizi hic bilmiyorum mobilden yapilabiliyor mu yardimci olabilirseniz sevinirim
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevduat düþünüyorsanýz ve güvenliðe de önem veriyorsanýz arkadaþýn dediði gibi Vakýfbank. Akbank'ýn kendi bonolarý da oluyor güzel oranlara sahip. En son 18.75 mevduat eþlenikli 40 küsür günlük bonodan bahsetmiþti MT. Tabii bu iki hafta önceydi. Döviz iþine bulaþmayým diyorsanýz da hem Ýþ'in hem de Akbank'ýn güzel yatýrým fonlarý var, onlardan da alabilirsiniz. TEFAS'ýn sitesinden fon getirilerini görebilirsiniz.
Ýlk hamle olarak bu bankalarý terk ederim ben olsam, piyasada en düþük oran veren bankalardan bunlar
Ziraat bankasý bile 19 vermiþ, birkaç sayfa geride paylaþýldý
Tam hesaplamadým ama 2M için 1 puanlýk fark aylýk 2K fark demek yaklaþýk
Ýmzamdaki listede paylaþýlan oranlarý topluca görebilirsiniz
TC istemedim ben sadece mt ler onu da bakabilir diye söyledim arkadaþa yardýmcý olmak için sadece iyiniyetlimden
Mt nin ileriki safhalarý söyle olacak
Ad soyad
Kaç yaþýnda peki iki üç isim çýkýyor bankada kem kum der .
Telefonu nedir oradan bakalým .
Dekont var mý peki oran hakkýnda aaa yokmuþ þube müdürü elden vermiþ olabilir mi zarfla .
TC verin mt sini bulalým þikayetinizi iletelim merkeze bir daha ki sefer telafi ederiz .
Geçen hafta 20.65 alan vardý davasý olan bankada baþka bankadan duydum zarfla farký verdi þube müdürü diye .
Bir daha gittiðimde sorayým bende mt ye öyle konuþma konusu geçtiðinde .
Banka dekontu görmeden inanmam diye madem siz mt ler inanmýyorsunuz diyeceðim þubeye uðradýðýmda
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dovizsiz olurmu hichatiri sayilir miktarda dolar ( maliyet 4.58 ) euro ( 5.35 maliyet ) bir miktarda vadesiz tl
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200k
32-45 gün
Denizbank 18,90
Vakýf 19,20
Finansbank 18,65
Þekerbank 19,25
Günlük
Denizbank 17,25
Vakýfbank 17
Finansbank 15,50
Þekerbank 18,50
Saygýlar.
Discovery Elite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri