Sayfa 527/1023 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    BOTAŞ 1 Ağustos itibariyle elektrik üretim santrallerinin verdiği gaza %49.5 zaman yapmış ve ödemeyi de günlük dolar kurundan alacağını açıklamıştı.Bu duruma göre şirketlerin aldigi gazın maliyeti dolar kuruna bağlı olarak 1 haftada en az %5 arttı.
    Bu doğalgaz ile elektrik üreten santraller için geçerli. Onlar da zaten elektrik üretimini kıstı veya durdurdu.Kamu barajları ve kömür santralleri şu anda eksilen talebi fazla üretim yaparak karşılıyor. Piyasayı dengelemeye çalışıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by Pik Yazıyı Oku
    Ekonomi kötü olabilir ki malesef kötü

Abd ile ilişkiler kötü olabilir ;iyi olunca ayrı sorun kötü olunca daha bir sorun...

Şuan ülkeyi yönetenlerden tarafından bir çıkış planı açıklanmış değil...

Olumsuz sonuçlar belki saymakla bitmez...

Ancak burada sürekli herşey kötü demek yerine öngörü konuşmak daha iyi değilmi...

Başka Türkiye yok...

Eskiden nu sitede çok güzel öngörüler hayat tecrübeleri aktarılırdı...

Saygılar...
    İnsanı konuşturan şey umuttur, umudunu aldığında bir şey konuşamaz hale gelir. Bir ülke düşünün ve başındakine kimse bir şey diyemiyor... Yasama, Yürütme, Yargı hepsi onda... O da Ben bilirim kimse bilmez diyor... Şükürki biz öyle değiliz... Ya birde öyle olsak...

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Günaydın, gavurun parası yine geri vites yapmadan gidiyor. Az rölantiye alsaydı bari, asrın liderimiz bize dolarda asrın rallisini mi gösterecek yoğsa.

Malum rekorlar hep onda.

Sefalet korkusu ölüm korkusunun yanında devede kulak kalır, o patrona boyun eğdirir çalışana, Asrın lideri bu işten sıyrılamazsa ASRIN düşüşünü yaşar, Viopta gördüğüm bir imzayı haklı çıkarır, Krizle gelen krizle gider

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Doları yoktu..
    Tl ciydi..

Ama esnaftı..
    Üreticiydi..

Dolar arttı diye seninen dolarcıları üzecek haberi vardı..

Bugün ürettiği tüm ürünlere hammadde zammından dolayı %15 zam yapmıştı..

Bu da benim hikayem..

gemi batıyor ve kimisi cebinde dolarla denizin ortasında can yeleği ile kalacak kimisi cebinde tl ile..bu gerçeği atlayıp doların yükselişine sevinenlere gelsin bu mesajım..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tamam canınız canımız yanıyor
    ama bu sevinenlere gelsin cümleniz son derece anlamsız

doların yükselişinde kim ve kimlerin sorumluluğu varsa onları taşlayın..

5. Dolar cıkması ile millet seviniyor edebiyatını bırakalım, açın bakın eski forumda 2 üzerine yeni cıktığı zaman uyarıda bulunan isimlere.. zaman kimi haklı cıkarmış ?.. Okuduklarımdan cıkardığım Fed'in 6-12 ay QT (sıkılaştırma'dan) vazgeceği o zaman Tl rahatlar...

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu doğalgaz ile elektrik üreten santraller için geçerli. Onlar da zaten elektrik üretimini kıstı veya durdurdu.Kamu barajları ve kömür santralleri şu anda eksilen talebi fazla üretim yaparak karşılıyor. Piyasayı dengelemeye çalışıyor.
    Bu bilgiyi edindiğiniz kaynağı paylaşabilirmisiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    Sefalet korkusu ölüm korkusunun yanında devede kulak kalır, o patrona boyun eğdirir çalışana, Asrın lideri bu işten sıyrılamazsa ASRIN düşüşünü yaşar, Viopta gördüğüm bir imzayı haklı çıkarır, Krizle gelen krizle gider
    Maalesef dostum, durum onun için değil ama vatandaş için vahim olacak. O gitse ne olur gitmese ne olur vayy bize dostum.

Yerine gelecek ondan iyi mi olacak, hiç sanmıyorum.

Tren raydan çıktı bir kere girmez tekrar yerine. Kaza kaçınılmaz oldu, kayıp büyük olacak maalesef.

8.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Dolar cıkması ile millet seviniyor edebiyatını bırakalım, açın bakın eski forumda 2 üzerine yeni cıktığı zaman uyarıda bulunan isimlere.. zaman kimi haklı cıkarmış ?.. Okuduklarımdan cıkardığım Fed'in 6-12 ay QT (sıkılaştırma'dan) vazgeceği o zaman Tl rahatlar...
    Sn kutsi , bold'lu kısmın bilgilerini bizimle de paylaşabilir misiniz ?

Sayfa 527/1023 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •