Sayfa 418/1032 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Haber yalanlandı..

Her haberi ciddiye almamak gerekir..

http://m.finansgundem.com/habe...nti...anladi/1334336

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Seninki de 404. Bu link calisiyor: http://www.finansgundem.com/haber/tb...anladi/1334336

Bloomberg'deki ingilizcesi: https://www.bloomberg.com/news/artic...-for-contagion

Ciddiye almak degil de, o haberde yazilanlarin cogu dogrudur ki boyle bir durumda.

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Şunu demek itiyorum abi...Aracı kurumlar ve araştırma şirketleri genellikle pozisyondan çıkmak ya da sıkıştıkları pozisyona yeni yatırımcılar çekmek için kullanıyorlar bu tür raporlama işlerini...Maalesef...
    Bir kismi dogru olsa da bu tamamen komplo teorisi. Tabi ki kendi fonlarindaki hisseleri arastirip ediyordur haliyle. Yani senin elinde HALK varken gidip ABN AMRO'yu analiz eder misin?

Onlarin fiyat hedefleri tutturacak diye birsey yok tabi ki. Ya da onlar en dogru analizi yapacaklar diye bir kural yok. Citi'nin TAV'da 2.5 senede tam 10 kere cuvalladigi fiyat hedeflerini koymustum.

Sonucta banka komisyonu aliyor geciyor. Sen kazanmissin, kaybetmissin onun cok umurunda degil.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Moral bozukluğundan pek yorum ve paylaşım yapmıyorum... ancak durum vahim görünüyor
    Sen yap yine de Drexty, moralini bozma, yapabilecegimiz pek birsey yok su durumda. Secimden once dediklerini yapiyorlar iste.

4. Yunanistan, Rusya’nın 1 Yunan diplomatı istenmeyen adam ilan etmesinden sonra Moskova büyükelçisini geri çağırdı.

Not: Yunanistan, içişlerine müdahale ettiği için 2 Rus diplomatı sınır dışı etmiş, 2 diplomatı da ülkeye almamıştı.
    Bunlar güzel gelişmeler...Ekim sonu sondajlar başladığında Ruslar yanımızda olacak mı göreceğiz ?...Pek sanmıyorum ama...Çünkü Putin pragmatik bir lider ve tatlıyı tuzluya karıştırmayı sevmiyor...Buradan çıkarılacak doğalgazla en iyi alıcısının palazlanmasını istemeyecektir...Hatta sıcak bir çatışmayı destekleme (ya da en komplovarisinden organize! etme) modunda olacaklarından en ufak bir şüphem yok...Ki İdlib'teki son gelişmeler de bunun bir benzeri esasen...Belki de buradaki pazarlıkla Doğu Akdeniz arasında bir ilişki bile vardır abi...

Hatta fişi çekilen İran'ın Güney Pars bölgesindeki rezervlerin kimler tarafından yağmalanacağının hamleleridir belkide bütün bu olanlar...Mesela Katar'a üs kurmamızı isteyen kim ?...İngiltere deki derin devlet mi ??? Bunlar ilk bakışta gayet anlamsız gibi duruyor ama tuvalin başındaki ressam sağa sola fırça darbeleri konduruyor ve bu işin sonucunda "mesaj verici" bir resim ortaya çıkaracak...Henüz hiç kimse ressamın resminin ne olacağını bilmiyor bundan eminim...Rahmetli Bob Ross resmin en başlarında sağa sola bazı renkler sürer sonra bunları karıştırır bir şeyler ederdi...Biz de TRT ekranlarında iddiaya girerdik sigarasına...Kimi ağaç çizecek kimisi de yok abi bence orası deniz kenarı olacak derdi...

Durum aynen bu...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

5. At izi it izine karışmış vaziyette...Tek bir seansta yaşananlara hep beraber şahit olduk...Böyle bir ortamda -devlet hariç- ne olduğu belli olmayan kurum ve kuruluşlardan gelecek açıklamalara fazla itibar etmeyin abi...Sosyal medyayı bu tür işlerde daha sık kullanmaya başladılar netekim...Adamlar işin planını cep telefonunun entegrelerini dizayn ederken yapmışlar daha...Ve biz Donkişot misali bunlarla mücadele etmeye çalışıyoruz...En rahatı BES ve oradaki fonları yönetmek...Son 1 yıldır en kötü altın fonun getirisi % 50 nin üzerinde...Borsadaki varlıklarımda 1 kuruş değişiklik olmadı hatta ufak ta olsa zarardayım...trendciğim hepten batık...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

6. Hep diyorum yaw, bu piyasa bizim gibi eski kafalılara göre değil artık...La ne kolaydı eskiden para vurmak...Yaz başlarında al PINSU Ağustos sonu sat kafadan % 30-40...Ya da Kutman'ın, Besim'in kağıtlarında her sene aynı dönemlerde yaşanan hareketlerle (turizm ayağına) koy parayı cebine...Şimdi ekmek aslanın ağzında midesinde de değil ekmek yok ortada...Önce nerde olduğunu öğrenmek gerek...Ondan sonra ekşın !...

na hah hah haaaaa !...

7. Amerikan F-22 uçakları Yunanistan'ın Larissa Hava Üssü'ne indi
    https://twitter.com/kokpitaero/statu...59984780156929

Geçen gün İHA ve diğer bazı keşif uçaklarıyla ilgili bilgileri paylaşmıştım...ABD & Yunanistan işbirliği hızlı bir şekilde ilerliyor...Münbiç'e bakarak "Pentagonla aramız iyi" palavraları atan o eski apoletlilere de inanmayın...Sorulması gereken soru şu: Bu faaliyetler Rusya'ya yönelik yapılıyorsa -Çiğli'deki üs daha rantabl iken- bizimle neden yapmıyorlar ?...Yok Rus hareketliliğine karşı değilse kime ???

TR nin başkentinde ABD elçisi uzun zamandır yok.ne zaman gelir ilişkiler start alır.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 418/1032 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •