-

Originally Posted by
TOPRAK-SERDAR
bende ki bilgi de şu şekilde,
-Send him home(abd),
-ok. No problem.
-Adami evine gonderin,
-peki baskan(izmir)
Trump ın home olarak abd yi kastettigini anlayamayan bir bagimsiz yargimiz var.
Tarihin en anlamsiz ve yıkıcı krizleri den birisinin sebebi

http://www.patronlardunyasi.com/habe...-cikmis/209043 şaka maka gerçek olma ihtimali var.
Vakıf dolar 32 gün 4.5 100k'ya
-

Originally Posted by
blade
ilk işim yarın sabah denemek olacak, yapınca burdan da paylaşırım

Pc den marifetli hesabi kapatıyorsunuz sonra yeniden yeni marifetli hesap açıyorsunuz ben yaptim 19.50 oldu bilginize
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
martind
26,75 şuan tahvil faizi. Hergün de artıyor. Adamlar gafil avladı bizi. Bu kadar borcu yaparsan, parayı da ucuza vermezler. 30 35e ne kaldı.
Tahvil alıp %30 dan 2 yıl beklemeyi mi düşünüyorsun? Döviz %60 değerlenmiş 6 ayda.. Bunu 2 yıllık tahvile eşitlesen(biliyorum bir sürü değişkeni var) sence kaç yapması lazım??????????????? 100 liralık paranı 161.29 yapar o %30 luk tahvil 2 senede.. Ya enflasyon?? %40 o da.. Ya döviz?? 2 senede 100 liralık dövizin 161 lira olur mu?? Senin matematiğin bunu kabul ediyorsa devam.. Git al..
Cezalandırmaya devam...
Yatırım tavsiyesi değildir...
-

Originally Posted by
ekmekparası
Tahvil alıp %30 dan 2 yıl beklemeyi mi düşünüyorsun? Döviz %60 değerlenmiş 6 ayda.. Bunu 2 yıllık tahvile eşitlesen(biliyorum bir sürü değişkeni var) sence kaç yapması lazım??????????????? 100 liralık paranı 161.29 yapar o %30 luk tahvil 2 senede.. Ya enflasyon?? %40 o da.. Ya döviz?? 2 senede 100 liralık dövizin 161 lira olur mu?? Senin matematiğin bunu kabul ediyorsa devam.. Git al..
Cezalandırmaya devam...
Üstad kacırdık treni dolar gevşerse dediğiniz yaparız. TL reis olduğu sürece her zaman kaybeder..Mevduatcıların tüm parasını mutehaitlere aktarır reis. Bu huyundan vazgecmez.
-

Originally Posted by
laledevri
Bunun tek mantıklı açıklaması olabilir sadece.. Yan çizme ya da tükürdüğünü yalamanın salağa yatması..
-
-

Originally Posted by
martind
Üstad kacırdık treni dolar gevşerse dediğiniz yaparız. TL reis olduğu sürece her zaman kaybeder..Mevduatcıların tüm parasını mutehaitlere aktarır reis. Bu huyundan vazgecmez.
Aynen.. Ama gevşemez..şu anki düşüşe gevşeme filan diyemem maalesef.. Keşke öyle olsa..
-
dolar/tl'nin son iki haftada yaptığı çılgın harekete bakın: https://ibb.co/gOhwbU
yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri