Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Türk Ekonomi Bankasýnda vadeli altýn hesabým var, %2,95 faiz oraný(32gün ve üzeri) . Diðer bankalardaki oranlarý tam olarak bilmiyorum, belki teb'in oraný iyi olabilir, fakat bildiðim birþey varsa bir daha asla teb ile çalýþmayacaðým. Alýþ satýþ marjý tüm kamu bankalarýndan daha yüksek. Altýnda normalde alýþ satýþ kg'da bin TL fark eder, son on gündür bu fark altý-yedi bini buluyor(üstelik banka açýkken) hiçbir þekilde trade imkaný vermiyor. Müþteri hizmetleri çok ilgisiz. Þubeden fiyat istiyorum, veremeyiz vb. bahaneler öne sürüyorlar. Bana ders oldu bu yaþadýklarým, teb ile çalýþmayý düþünenler yüksek faize aldanabilir ama maalesef iþin aslý öyle deðil. Bankacýlýkta güven çok önemlidir, artýk tebe güvenim yok. Üstelik on seneyi aþkýn bir süredir kendileri ile çalýþýyordum...
Burgan bank ,100 k+,temdit 32 gün 20.50 veriyor.Geçen hafta içi 21.50 diyen de vardý,21.00 Güldüren oraný.
Ceptetebde eft limitini 200 k ya cýkarana kadar caným cikti telefonu acan yok saatlerce ugrastim konturumde gitti . enparada ayni iþlemi yapmak 1 dk bile surmemisti.
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Halkbank 250k 32 gün temdit 19.75%
Ayný yazar önceki yazýsýnda açýklýyor;
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/in...ru-46515yy.htm
Dürüstlük pahalý bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
Yer Ýmleri