Sayfa 1039/1252 İlkİlk ... 39539939989102910371038103910401041104910891139 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,305 - 8,312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. tacirler yatırım bono

85 gün vadeli ama getiri yazmıyor, duyan var mı

teşekkürler.

syg,

2. Deminden yazmıştım yanlışlıkla sildim heralde 200 K için vakıf esenler şubesi 21 burgan günlük 21.5 vadeli 22.5 dedi

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    olacak ama o zaman dolar şimdikin 2 katı olur.3 sene sonra 3 haneli faiz bekliyorum. dolardada 4 kat artış olacak.çokkkkk yüksek dolar,yüksek faiz =cehennem!
    Yani başkan bey gidici....Bir sonraki seçime kadar kalması mucize olur,diyorsun...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    MT döviz alım/satımını yapmıyor mu, şube'de de mi varmış bu 50K limiti
    Onu hiç sormadım. Zaten arasam yarısında açmaz. WhatsApp'tan yazsam geç cevap yazar. Pek ulaşılabilir değil arkadaş. Diğer taraftan ben de internetten kendi işimi kendim görme taraftarı biriyim. Yine de büyük meblağlı tek seferlik işlem yapmak gerekirse aklımda bulunsun belirttiğiniz. Gerekirse arayıp sorarım.

Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Yani başkan bey gidici....Bir sonraki seçime kadar kalması mucize olur,diyorsun...
    gitmese daha iyi ne güzel doları arttırıyor

6.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    gitmese daha iyi ne güzel doları arttırıyor
    Arkadaşım bu başlığın adı ne sen yazıyorsun sürekli ..Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocuk gibi dolar böyle dolar şöyle..
    Konu başlığı olan yere niye yazmıyorsun doları ?
    Mantıklı bir açıklama beklemiyorum çünkü ego tatmini yapıyorsun burda benim anladığım.Ama yeter artık.
    Boş kalabalık boş laf yapıyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Arkadaşım bu başlığın adı ne sen yazıyorsun sürekli ..Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocuk gibi dolar böyle dolar şöyle..
    Konu başlığı olan yere niye yazmıyorsun doları ?
    Mantıklı bir açıklama beklemiyorum çünkü ego tatmini yapıyorsun burda benim anladığım.Ama yeter artık.
    Boş kalabalık boş laf yapıyorsun

ilgilenmiyorsan engellersin,haa bak ben seni engelleyimde bir daha görmeyim !

8. Biraz gururlu olsaydın gelip dolarlarınla tl cilerin sayfasında ben dolar aldım şu kadar kazandım siz kaybettiniz diye yazmazdın zavallı adamsın ...

Sayfa 1039/1252 İlkİlk ... 39539939989102910371038103910401041104910891139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •