Originally Posted by drheart Devlet bankası Bu kadar vermez yaw. Hangi subeymis Verir,temdit yarın bu gün genel yoklama yaptım... Vakıf 23.6 Halk 23.7 var dedim daha iyi oran sunabiliriz dediler....
Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
Originally Posted by bonocu78 Ben halkbanktan max 22 alabildim...210 bine... Teşekkürler .
enpara aylık 19.5 oranı baya geri Bir rakam yazılanlara göre
Originally Posted by drheart enpara aylık 19.5 oranı baya geri Bir rakam yazılanlara göre Bugün de bu rakamdan aylık vade bağladık boşuna
Burganbank yeni para girişi devam eden hesaplarım var 200 k 23 oran 32 güne aldık bağladık günlükte gidicek yer kalmadığından.
Originally Posted by olgunus Burganbank yeni para girişi devam eden hesaplarım var 200 k 23 oran 32 güne aldık bağladık günlükte gidicek yer kalmadığından. Ben teb marifetli hoşgeldin bittiği için günlük 18 le devam ediyorum teb'de..Merkezin kararına kadar günlük devam.
Originally Posted by uufuk Verir,temdit yarın bu gün genel yoklama yaptım... Vakıf 23.6 Halk 23.7 var dedim daha iyi oran sunabiliriz dediler.... Sizin temdit hangi bankadan acaba temdite mi bu oranlar verildi
Originally Posted by Emre1976 Sizin temdit hangi bankadan acaba temdite mi bu oranlar verildi Temditim HALK ,son temditler önceki oranlardan yüksek oldu....
Forum Rules
Yer İmleri